Αυτό είναι το νέο hot hit της Doja Cat που έχει συγκεντρώσει ήδη 3 δις. views στο Tik- Tok

Αν είσαι social media maniac σίγουρα θα το ξέρεις!

Η ραπ μουσική πλέον έχει αγγίξει μεγάλο μερίδιο κόσμου αλλά και πολλοί καλλιτέχνες στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς αυτό το είδος μουσικής.

Γιατί να μην υπάρχουν και γυναίκες καλλιτέχνιδες μέσα σε αυτόν τον κόσμο της μουσικής λοιπόν; Άλλωστε, girls can do it better και αυτό μας το αποδεικνύει και με το παραπάνω η Doja Cat.

Η παραγωγός, τραγουδίστρια και ράπερ Doja- η οποία και έχει συνεργαστεί και με τον αγαπημένο σου Tyga- έρχεται με ένα ολοκαίνουριο music video για χάρη του single της «Say So», από το album «Hot Pink».

Πρόκειται για ένα music video με επιρροές από μια άλλη εποχή. Την εποχή της disco, συνδυάζοντας νέες μελωδίες, με πιο παλιές εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Say So» είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Doja, συγκεντρώνοντας πάνω από 150 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.




Με σταθερά βήματα ανεβαίνει στο Top 40 των αμερικανικών ραδιοφώνων αλλά και στο Billboard Hot 100, ενώ στο Tik Tok έχει ήδη φτάσει να βρίσκεται στην Νο1 θέση στο Top 200 Songs. Οι θαυμαστές φαίνεται να το έχουν λατρέψει αφού υπάρχουν 16 εκατομμύρια Tik Tok videos, με συνολικά πάνω από 3 δισεκατομμύρια views.

Άκουσε το «Say So» της Doja Cat εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved