O iLLEOo έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε μέχρι και τον Justin Bieber

Η πρώτη απόπειρα του iLLEOo να ραπάρει στα αγγλικά. Είναι αυτό που περίμενες ή μήπως όχι;

O iLLEOo είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους μας ράπερς, μετρώντας τεράστιες επιτυχίες με τα κομμάτια του. Πλέον είναι και επίσημα ο Νο1 ράπερ στην Ελλάδα και η πρώτη επιλογή στην playlist πολλών.

Ο iLLEOo βρίσκεται επίσημα στην Νο1 θέση της λίστα του επίσημου IFPI chart της Ελλάδας, αλλά έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στο Top 50 του Spotify.

Το τραγούδι που τον έχει ανεβάσει στην κορυφή είναι το TANA, ένα ερωτικό κομμάτι και σε αυτό το σημείο να σε ενημερώσουμε, ότι στο chart αυτό βρίσκονται ονόματα όπως Billie Eilish, Justin Bieber, τους οποίους φυσικά και έχει αφήσει κατά πολύ πίσω του.

Πίστευες όμως ότι θα έμενε μόνο σε αυτό;

Ο iLLEo κυκλοφόρησε άλλο ένα κομμάτι, το iLLEGAL/GIRLS φτάνοντας στην πεντάδα των YouTube Trends, ενώ μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφορίας ξεπέρασε τις 75 χιλ. προβολές.

Το νέο του τραγούδι είναι η απόπειρα του iLLEOo να ραπάρει στα Αγγλικά και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν μοιάζει με εκείνο των προηγούμενων κομματιών του. Εσύ τι λες; Μπορεί να ραπάρει και στα Αγγλικά ή καλύτερα να μείνει στο ελληνικό ρεπερτόριο;

Στίχοι:
Σε κρατάω
Έχω δύο εκατομμύρια σε επιταγή
Beretta και άλλα

Μόλις αγόρασα Ferrari
Lamborgini, Maserati
Με φωνάζει σκυλάκι
Έλα σε εμένα
Δώσε μου τα λεφτά



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved