Oscars 2020: H Billie Eilish συγκίνησε όλον τον πλανήτη με το τραγούδι της

Άκου την αγαπημένη σου σταρ κι ετοιμάσου να ανατριχιάσεις.

Η λαμπερή βραδιά του μεγαλύτερου γεγονότος του κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε το χτεσινό βράδυ (9 Φεβρουαρίου) και τα όσα είδαμε μάς έδωσαν πλούσιο υλικό για να συζητάμε όλη τη χρονιά. Τα Academy Awards αποδόθηκαν στους καλλιτέχνες, με τα περισσότερα από αυτά να μας βρίσκουν σύμφωνες. Ο Joaquin Phoenix πήρε κι επίσημα το Α’ Ανδρικό Ρόλο για την εκπληκτική του ερμηνεία στον Joker, ο Brad Pitt δικαιώθηκε με το Β’ Ανδρικό και δεν έλλειψε η έκπληξη της βραδιάς, το «Parasite» ως η Καλύτερη Ταινία.

Αυτό που δε θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε, ωστόσο, ήταν η Billie Eilish που τραγούδησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό cover του «Yesterday» των Beatles.O αδερφός της Finneas, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της, κάθισε στο πιάνο για να τη συνοδεύσει μουσικά και το κομμάτι του 1965 έντυσε υπέροχα το βίντεο πίσω τους, που έδειχνε τους ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους και που απεβίωσαν το διάστημα 2019 μέχρι σήμερα.

Πρώτος δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Kobe Bryant, που μαζί με τη 13χρονη κόρη του, Gianna, «χάθηκαν» άδοξα στις 26 Ιανουαρίου καθώς ταξίδευαν στην Καλιφόρνια με ελικόπτερο.

Απόλαυσε τη συγκεκριμένη ερμηνεία στο παρακάτω βίντεο:




Διάβασε επίσης: Tell me everything: Η Ilenia Williams απαντά στα EveryDay ερωτήματά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved