Ο Justin Bieber είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που σπάει αυτό το ρεκόρ και το γιορτάζει έτσι

Ποιος άλλος θα μπορούσε να τον ξεπεράσει;

Ο Justin Bieber έχει αποδείξει πια σε όλους μας ότι είναι ένας καλλιτέχνης που-καλώς ή κακώς για μερικούς-δύσκολα συναγωνίζεται κάποιος. Και γιατί αυτό; Αν πάμε λίγο πίσω, κάπου στον Ιανουάριου του 2007, ένας 13χρονος όμορφος πιτσιρικάς ξεκίνησε να ποστάρει διάφορα covers στο κανάλι του. Το όνομα ήταν «kidrauhl». Αυτή ήταν με λίγα λόγια η αρχή του.

Τα περασμένα χρόνια ο Justin είχε περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια YouTube views σε όλα τα video του.

Το νέο του κομμάτι «Yummy» έκανε το ντεμπούτο του στο Νο1. του YouTube στο chart Global Top Videos. Σε περισσότερες από 50 χώρες το «Yummy» παρακολουθήθηκε πάνω από 150 εκατομμύρια φορές. Καταλαβαίνεις ότι τα νούμερα αυτά είναι τεράστια κι όμως, για τον Justin δεν είναι τίποτα.

Όσο για την σειρά του «Justin Bieber: Seasons» αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει hits και εκτός μουσικής. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε σε περισσότερες από 97 χώρες .

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Justin πλέον έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και είναι ο πρώτος και μοναδικός καλλιτέχνης που «έσπασε» και ξεπέρασε τους 50 εκατομμύρια subscribers στο YouTube.

https://www.instagram.com/p/B8MVs-5H80s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τώρα, με ένα
post στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media γιορτάζει το κατόρθωμα των 50 εκ. subscribers και γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα «Ξεκίνησα σαν «kidrauhl» και τώρα αυτό. Ευχαριστώ.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved