Dua Lipa: Το video clip του «Physical» έχει ήδη 12 εκατομμύρια views κι αυτό είναι μόνο η αρχή

Επιτέλους έχουμε το music video.

Dua Lipa: Το video clip του «Physical» έχει ήδη 12 εκατομμύρια views κι αυτό είναι μόνο η αρχή

Η Dua Lipa κυκλοφόρησε το «Physical», κομμάτι του νέου επερχόμενου δίσκου της «Future Nostalgia». Φυσικά και ένα τόσο δυναμικό κομμάτι σαν αυτό δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με ένα συνηθισμένο music video, ούτε η Dua Lipa αντίστοιχα.

View this post on Instagram

? Physical video is finally out!! I’ve been so so excited, holding onto this one and fizzing until release. I hope you love it as much as I do. So grateful and lucky I got to work with the most incredible team @lopeserranosol @lawebdecanada on this video. I’ve always been such a fan of their work and i’m so happy we got to create something really magical together. Thank you @charmladonna @aclark_4 @k_anehorn and the incredible dancers who so tirelessly performed so beautifully over 3, 16 hour days to have this come to life. And ofcourse the gang that really held down the fort and PULLED OUT THE LOOKS... I love you all so so so much @lorenzoposocco @lisaeldridgemakeup @annacofone @raeannhayden @pepejeans @nawalalkhedairy @julianrupert @neavesie @cazclayton @pixielevinson WE MADE THIS WITH LOVE!!! ENJOY!! ?

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Και έτσι κυκλοφόρησε το music video του. Ένα music video βγαλμένο από μια άλλη εποχή, με καρτουνίστικα καρέ και εντυπωσιακά εφέ σκηνοθεσίας των CANADA.
Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι το τραγούδι της Dua Lipa, παραπέμπει στο ομότιτλο κομμάτι της Olivia Newton-John, κυκλοφορίας του 1981. Ένα τραγούδι με τεράστια επιτυχία για εκείνη την εποχή.

Μέχρι στιγμής το music video έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια views στο YouTube.
Όσο για ολόκληρο τον δίσκο «Future Nostalgia»  αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου και θα περιέχει 11 κομμάτια.

1. Future Nostalgia
2. Don’t Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good In Bed
11. Boys Will Be Boys