«FY» και «Λόγος Τιμή»: Έβγαλαν ταυτόχρονα νέο κομμάτι κι αυτός είναι ο νικητής στα trends

«Με τα ίδια μάτια» ο FY «κοιτά» τους Λόγος Τιμή που τραγουδούν «την ζωή τους».

Σίγουρα όταν υπάρχουν τέτοια κομμάτια η μουσική γίνεται ολοένα και πιο πλούσια και ναι, η ραπ μουσική αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της λίγο παραπάνω.

Πολλοί καλλιτέχνες αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν νέα κομμάτια μέσα σε αυτούς ο ILLEOo με το «ΤΑΝΑ», μαζί με εκείνον, ο FY και το rap/ hip-hop μουσικό συγκρότημα Λόγος Τιμή.

Ο FY κυκλοφόρησε ένα κομμάτι αρκετά διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει, παρόλα αυτά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εκείνον. Το νέο του κομμάτι έχει τίτλο «Με τα ίδια μάτια» και μέσα από τους στίχους του θα μάθεις καλύτερα τον FY. Το νέο του hit είναι κάτι σαν μια μικρή εξομολόγηση για τον καλλιτέχνη και αν δεν το έχεις ακούσει ακόμη, πρέπει να το κάνεις αμέσως! Φυσικά το κομμάτι έχει μπει στην κορυφή της λίστας των Trends του YouTube- δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο άλλωστε- με 196.831 προβολές σε μόλις ένα 24ωρο.




Την ίδια στιγμή λοιπόν που ο FY κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι «Με τα ίδια μάτια», οι Λόγος Τιμής κυκλοφορούν την νέα τους επιτυχία «Η ζωή μας». Κομμάτι-σχεδόν- στα ίδια χνάρια με του FY. Εστιάζει περισσότερα στους κοινωνικούς προβληματισμούς των καλλιτεχνών και ναι, διεκδικούν αστραπιαία και εκείνοι μια θέση στα Trends του YouTube. Αυτήν τη στιγμή το κομμάτι «Η ζωή μας» βρίσκεται στην 3η θέση των trends.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved