Ταφ Λάθος: Ο ράπερ που σαρώνει το YouTube με τα κομμάτια του

Ρίξε μια ματιά και θα δεις, θα κολλήσεις μαζί του ASAP

Το καλλιτεχνικό του όνομα είναι Ταφ Λάθος. Ο Παναγιώτης Κυριακού-όπως είναι το πραγματικό του όνομα- είναι ένας γνήσιος και ειλικρινής hip- hop καλλιτέχνης αλλά και παραγωγός του Bashment Records. Η hip-hop τον «διάλεξε» και σίγουρα είναι απαραίτητος, άλλωστε έχει δώσει πολλά διαμάντια στην μουσική αυτή. Από μικρός είχε τα ερεθίσματα αυτής της μουσικής αφού ο αδερφός του έφτιαξε τους Ψυχόδραμα 07. Αναμφισβήτητα ήταν το πρόσωπο που τον μύησε στον μαγικό αυτό κόσμο.

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πώς θα συνθέσει ένα κομμάτι, αν γράψει πρώτα στίχους ή πρώτα το beat. Μόνος κανόνας για τον Ταφ Λάθος και κάθε του κομμάτι είναι η ειλικρίνεια του και η μόνιμη προσπάθεια να ψάξει και να δώσει την απάντηση σε κάθε προβληματισμό. Μέσα από τα κομμάτια του θα τον γνωρίσεις καλύτερα αφού είναι κάτι σαν την αυτοβιογραφία του. Όλα τα βιώματά του τα μεταφέρει σε ένα χαρτί και από εκεί κατευθείαν περνάνε οι μελωδίες από τα ακουστικά σου με έναν μαγικό τρόπο

Έχουμε ακούσει από τον ίδιο αρκετά singles κομμάτια μερικά εκ των οποίων το «Ξύπνα» και το «Διηγήματα Χαμένης Νιότης» αλλά έχει στις πλάτες του τα albums που έχει κυκλοφορήσει για τα οποία και είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί.




Πρώτη του προσωπική δουλειά έρχεται το 2004 «Κάνοντας μια Βόλτα». Μετά έρχεται το 2010 το LP ««Ήταν Περίεργη Η Κατάσταση».




Σειρά έχει το LP «Mόνο Με Χρώμα» τo 2012 και τo 2015 «σκάει» το album «Ελπίδα».






Πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του είναι το LP «DECA», κάτι εντελώς διαφορετικό από τα τετριμμένα. Περιέχει 10 κομμάτια που ισοδυναμούν με 10 ιστορίες. Αρκεί μόνο να ρίξεις μια ματιά για να πειστείς ότι ο Ταφ Λάθος είναι ο καλλιτέχνης που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις και να κολλήσεις μαζί του.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved