Αυτός είναι o 21χρονος που «έκλεψε» την πρώτη θέση από τον Justin Bieber

Το νέο τραγούδι του Roddy Ricch ανέβηκε στην πρώτη θέση και εκτόπισε το «Yummy»

Υπάρχει καλλιτέχνης που μπορεί να ξεπεράσει τον Justin Bieber; Κι όμως υπάρχει και ακούει στο όνομα Roddy Ricch. Ο νεαρός ράπερ είναι μόλις 21 χρονών και αναμφισβήτητα έχει πολλά να δώσει στην μουσική βιομηχανία τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν πάντως η πορεία του είναι ανοδική και ξεπερνάει μέχρι και μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Justin Bieber.

Πρόσφατα ο Justin κυκλοφόρησε το νέου του hit, το «Yummy». Ο Roddy κατάφερε και τον ξεπέρασε, ανεβαίνοντας στην 1η θέση του Billboard Hot100 με το τραγούδι του «The Box». Αποτέλεσμα; Ο Justin να βρεθεί στην 2η θέση.

Η αντίδραση του Justin σε αυτό το συμβάν ήταν ένα tweet στο οποίο έγραψε: «Έπρεπε κάπως να κάνεις ένα μεγάλο μπαμ με το νέο σου hit! Το αγαπώ το τραγούδι! Συγχαρητήρια για το πρώτο σου Νο1! Να κάνετε όλοι stream το κομμάτι «The Box»


Το τραγούδι του Roddy «The Box» έχει συγκεντρώσει συγκέντρωσε 68,2 εκατομμύρια streams στην Αμερική ενώ έγινε δημοφιλές στην Ελλάδα κυρίως μέσα από την εφαρμογή του TikTok. Επίσης ο Roddy είναι υποψήφιος για τρία βραβεία Grammy.

Άκουσε το «the Box» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved