Billie Eilish: Το τραγούδι της νέας ταινίας του James Bond έχει την υπογραφή της

Θα είναι το καλύτερο soundtrack όλων των εποχών!

Το 2019 ήταν μια γεμάτη χρονιά για την μικρότερη σε ηλικία star της pop μουσικής, Billie Eilish. Η περασμένη χρονιά έφερε πολλές επιτυχίες για την καλλιτέχνιδα, όπως το τραγούδι «Bad Guy» και τα 6 βραβεία Grammy.

Η νέα χρονιά απ΄ την άλλη, δεν θα μπορούσε να ξεκινά πιο δυναμικά και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι η Billie ακολουθεί τα βήματα «μεγάλων» καλλιτεχνών-όπως για παράδειγμα της Adele-αναλαμβάνοντας αυτό το καθήκον.

Σε ποιο καθήκον αναφερόμαστε; Στο soundtrack της νέας ταινίας του James Bond «No Time To Die», το οποίο θα έχει την υπογραφή ποιας άλλης; Της αγαπημένης και πλέον άκρως επιτυχημένης Billie Eilish.

Με αναρτήσεις στα social media στους επίσημους λογαριασμούς του 007 έγινε γνωστό αυτό το νέο και συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραφε:

«Το τραγούδι του No Time To Die θα ερμηνεύσει η Billie Eilish. Έγραψε το τραγούδι με τον αδελφό της, Finneas, και είναι η νεαρότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που γράφει και ηχογραφεί ένα soundtrack του James Bond»

https://www.instagram.com/p/B7TlqfApl6b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «No Tie To Die» θα είναι η 25η ταινία με πρωταγωνιστή τον James Bond κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου, ενώ ο τίτλος του soundtrack θα γίνει γνωστός πολύ σύντομα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved