Mac Miller: Το πρώτο album του πρώην της Ariana Grande μετά τον θάνατο του είναι γεγονός

 To «Good News» είναι το πρώτο κομμάτι του δίσκου. Το ανολοκλήρωτο album «Circles» είναι πλέον έτοιμο.

Η οικογένεια του ράπερ Mac Miller, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο και τολμηρό βήμα μετά την τεράστια απώλεια τους. Ο καλλιτέχνης είχε ήδη στα σκαριά τις ετοιμασίες του δεύτερου μέρους του δίσκου «Swimming». Το δεύτερο μέρος του υποψήφιου για Grammy δίσκου, θα ήταν το «Circles» όμως δεν πρόλαβε ποτέ να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αυτή.

Μετά από τόσο καιρό, ονόματα όπως ο Jon Brion, ο Eric Tilford και Anthony Gaddis συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του «Good News» και κατ’ επέκταση ολόκληρου του album «Circles», album που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Η οικογένεια του Miller ανακοίνωσε αυτή την είδηση με ένα insta post, δίνοντας πληροφορίες για την κυκλοφορία του album και τονίζοντας ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να ακουστεί στο κόσμο αυτό το album.

https://www.instagram.com/p/B7EIkpkpHpA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στο τραγούδι ο καλλιτέχνης μιλάει για τα αρνητικά του συναισθήματα και την ανάγκη του να ακούσει καλά νέα. Εξού και ο τίτλος. Με φωτογραφικό υλικό του Miller από το παρελθόν, το music video απέκτησε, όχι μόνο σώμα αλλά και ψυχή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις την νοσταλγία από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Άκουσε το «Circles» και δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved