MAD XMAS - TRAP BALL 2019: Πήγαμε στο Νο1 Festival και όσα ζήσαμε θα σε ξεσηκώσουν

Οι πιο hot right now trappers έβαλαν φωτιά στη σκηνή.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Όλοι οι αγαπημένοι μας trap καλλιτέχνες μαζεμένοι σε μια σκηνή με σκοπό φυσικά να μας συνεπάρουν στους ρυθμούς τους.

Το Mad φρόντισε για όλους εμάς και διοργάνωσε το πιο hot festival της πόλης. Το Xmas Trapball ήρθε και αναμφισβήτητα πρόκειται να μείνει!
Από το πρώτο βήμα μας προς την είσοδο στο live stage του Gazi Music Hall ήταν σίγουρο πως το βράδυ μας θα εξελισσόταν σε κάτι πολύ καλό. Και έτσι έγινε!

Ο κόσμος είχε ήδη ξεκινήσει να φθάνει και να παίρνει θέση, αναμένοντας τους καλλιτέχνες να ανέβουν στην σκηνή. Εμείς, περιπλανηθήκαμε στον χώρο και κάναμε την βόλτα μας στο backstage. Ο FY ήταν ήδη εκεί. Πιο έτοιμος από ποτέ. Δεν άργησε να εμφανιστεί και ο iLLeoO, ενώ Mad Clip, Mente Fuerte και SNIK ήταν καθοδόν.
Ο φωτισμός στον χώρο ήταν ιδανικός για να μπούμε κατευθείαν σε mood… «Caliente». Ωστόσο η αγωνία του κόσμου ώσπου να βγουν οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες ήταν εμφανέστατή.
Ο DJ σταμάτησε να παίζει μουσική και κάπου εκεί καταλάβαμε ότι το Νο1 Trap Fest ξεκινούσε.

Ο FY στη σκηνή είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει ποτέ! Ο παλμός που μετέδωσε ήταν σαν κύμα που παρέσυρε όλο το κοινό από τη πρώτη κιόλας στιγμή. Αν και «δεν τον θέλουν με Laurent, με Balmain αλλά ούτε και στα top 10», ο FY ήταν ο πρώτος που βγήκε στη σκηνή και, όχι μόνο έκανε το πιο δυνατό «άνοιγμα», αλλά μας απέδειξε ότι ο κόσμος τον λατρεύει. Ήρθε και η ανακοίνωση του για το νέο του τραγούδι και, ναι, ήμασταν οι πρώτοι που το ακούσαμε. Η κυκλοφορία του album Superstar είναι γεγονός. To «Just Like me» κυκλοφορεί επίσημα σε ένα μήνα και ήταν η πρώτη φορά που το τραγούδησε πάνω στην σκηνή. «Esketit. Whaaat

Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε για πολύ «μακριά», έτσι, τρέξαμε στον εξώστη και καθίσαμε πάνω, έχοντας την πλήρη ορατότητα όλης την σκηνής και του κόσμου!

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εμφανίστηκε και προσφώνησε τον iLLeΟo. Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε για ένα λεπτό. Η ένταση δεν έσβησε καθόλου. Ο κόσμος ήξερε κάθε στίχο από κάθε του κομμάτι και το μόνο που μπορούσες να διακρίνεις στο κοινό ήταν χέρια πάνω και μια απίστευτη ενέργεια που μπορούσε να συνεπάρει και τον πιο «ξενέρωτο». Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν τα «γαλλικά» αν και χωρίς… πιάνο. Ο iLLeOo τα έδωσε όλα και από εμάς είναι ΝΑΙ.

Όσο για τον Mente Fuerte. Δεν χρειάζεται καμία ηλεκτρονική μουσική υποστήριξη για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και το απέδειξε στη σκηνή του Trap Ball. Οι φωνές του κόσμου αρκούσαν για να του δώσουν τον ρυθμό και την ώθηση να συνεχίσει. Αρκούσαν και για μας, αφού μας ξεσήκωσαν και δεν μπορούσαμε να μείνουμε πίσω.

Mad Clip στη σκηνή και παραλίγο να ανέβει και ο κόσμος από το κοινό επάνω! Ακούσαμε τον Mad Clip να ερμηνεύει το ολοκαίνουριο κομμάτι του «Gucci». Γίναμε και εμείς για λίγο Hustlas χάρις στον Mad Clip και μας άρεσε!

Κοιτάζοντας το ρολόι μας απορούσαμε για το πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα. Δεν ήταν καν απορία αυτή! Περνούσαμε super κι αυτό έφτανε για να πάρουμε την απάντηση που ζητούσαμε.
Και ήρθε η στιγμή του SNIK! Και όλα τα κορίτσια ούρλιαζαν στο κοίταγμα του και σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνος πλησίαζε το κοινό με αποτέλεσμα να τρελαίνονται λίγο περισσότερο και όχι άδικα. Και η ερώτηση του ήταν απλή. Αν θέλουμε να ακούσουμε το Senorita! Τι ερώτηση και αυτή; Η απάντηση ήταν, από τη μια, κραυγές και, από την άλλη φωνές που σιγομουρμούριζαν τους στίχους. Δεν τα ρωτάνε αυτά!

Το Xmas Trap Ball ήταν το καλύτερο Trap Fest, το οποίο θα θυμόμαστε για καιρό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved