Γρόσης- Παπατσάκωνας- AC2: Οι διεκδικητές του φετινού X- Factor είναι teen αγαπημένοι

Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας και AC2 είναι οι διαγωνιζόμενοι του τελικού. Κάνε υπομονή μέχρι το βράδυ και θα μάθεις τον μεγάλο νικητή!

Το X-Factor έχει φτάσει πια στην τελική ευθεία και απόψε είναι ο μεγάλος τελικός που περίμενες πώς και πώς. Οι διαγωνιζόμενοι θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα την κατάσταση, αφού είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και σίγουρα θα δώσουν όλοι τους τον καλύτερό τους εαυτό. Οι διαγωνιζόμενοι είναι αναμφισβήτητα οι καλύτερες φωνές που πέρασαν από το X-Factor του 2019, με το δικό τους μοναδικό ταλέντο και χαρακτήρα. Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή θα είναι μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση.

Οι δαγωνιζόμενοι του μεγάλου τελικού είναι ο Γιάννης Γρόσης, το group AC2 και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Ο Γιάννης Γρόσης από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο 20χρονος από την πρώτη του audition-παρά τις «ενστάσεις» του Γιώργου Θεοφάνους πριν τον ακούσει- με την ερμηνεία του κατάφερε και τον εντυπωσίασε, όπως και τους υπόλοιπους κριτές.
Κατάγεται από το Κιλκίς και ενώ δεν έχει σχετικές σπουδές πάνω στο τραγούδι-εκτός ενός χρόνου φωνητικής-το ταλέντο του είναι έμφυτο και η αγάπη του για την μουσική μεγάλη.




Ο 17χρονος Anthony Carbonel και η 24χρονη Eunice Christel είναι τα ονόματα του group AC2 και είναι στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.
Κατάγονται από τις Φιλιππίνες αλλά έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Αγχωμένοι αλλά ενθουσιασμένοι κατάφεραν να γοητεύσουν το κοινό αλλά και τους κριτές με τον «αέρα» τους ερμηνεύοντας το τραγούδι «Finesse» του Bruno Mars και έτσι κέρδισαν το εισιτήριό τους έως και τον τελικό.




Ο τρίτος διαγωνιζόμενος είναι πάλι από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και το όνομά του είναι Δημήτρης Παπατσάκωνας. Ο 19χρονος Δημήτρης στην audition του είχε βάλει στόχο να «κερδίσει» τον Γιώργος Θεοφάνους όντας ένας από τους αυστηρούς κριτές. Μάλιστα όχι μόνο τον κέρδισε αλλά ο «αυστηρός» αυτός κριτής του είπε ότι στα μάτια του βλέπει τον μεγάλο νικητή του X-Factor 2019. Κατάγεται από την Καρδίτσα και πράγματι, από την πρώτη νότα που βγήκε από τα χείλη του, άφησε τους πάντες άφωνους.



Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved