Η Alma είναι new entry στο τραγούδι και κάνει ήδη πάταγο με τις μουσικές της

Είναι μόλις 16 χρόνων και όμως είναι... «Out Of Control».

Στο νέο single της, η ALMA αποδεικνύει ότι είναι μια νέα καλλιτέχνιδα με πολλές ικανότητες και ταλέντο, τόσο σε ερμηνεία, όσο και σε μουσική. Είναι ικανή να συνδυάσει διάφορα είδη μουσικής και να τραγουδήσει με τον πολύ προσωπικό της τρόπο. Στο music video του «Out Of Control» θα δεις την ALMA τόσο εντυπωσιακή και πανέμορφη όσο σε κανένα άλλο music video της.

Το τραγούδι γράφτηκε από την ίδια και τον Νο1 παραγωγό της Ρουμανίας, τον Christian Tarcea, αλλιώς «Monoir», ενώ κυκλοφόρησε από την Panik Records.




Το «Out Of Control» έρχεται μετά από το «Perfect» και το «Don’t Know», τραγούδια τα οποία έχουν γνωρίσει τρομερή επιτυχία, αφού μπήκαν σε λίστες του MTV και του Spotify αντίστοιχα, με τους θαυμαστές να τα «αγκαλιάζουν» και να δείχνουν την προτίμησή τους στη νέα και πολύ ταλαντούχα μουσικό.




Η ALMA θα μπορούσε εύκολα να συγκριθεί με την αγαπημένη σου Billie Eilish, αφού είναι μόλις 16 ετών. Ανάμεσα στα δύο κορίτσια υπάρχουν πολλές ομοιότητες, με πρώτη το νεαρό της ηλικίας τους. Και οι δύο έχουν πολύ ταλέντο και όρεξη για μουσική. Όσο για τους fans; Και οι δυο τους έχουν θαυμαστές που τις αγαπούν και τις στηρίζουν σε κάθε μουσικό βήμα. Άλλη μια ομοιότητα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved