Γνώρισε τον Arizona Zervas: Ο «AZ» με τα viral video και τη μουσική του θα γίνει το νέο σου crush

Ο Ελληνικής καταγωγής 24χρονος rapper έχει τρελάνει τον κόσμο του διαδικτύου κι όχι άδικα. Εσύ ακόμα να τρελαθείς μαζί του;

Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο που θα σε κάνει να «χάσεις το μυαλό σου». Ένα νέο πρόσωπο στην μουσική σκηνή της ραπ που σίγουρα θα γίνει ο επόμενος καλλιτέχνης που θα μπει στην playlist σου. Ακούει στο όνομα «Arizona Zervas» ή αλλιώς «AZ» και ενώ είναι από το Maryland, είναι ελληνικής καταγωγής, κάτι που σίγουρα θα σου δώσει ένα extra κίνητρο για να τον ψάξεις.

Κατάφερε να γίνει viral με το κομμάτι «Roxanne», το οποίο και έφτασε στην κορυφή όλων των charts του Spotify συμπεριλαμβανομένου και του Greece Viral 50.

https://www.instagram.com/p/B4oEOB-Ab8I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Η πρώτη επαφή του Arizona Zervas, αλλά και γνωριμία με το κοινό, ήταν λίγο πριν τελειώσει το λύκειο, κυκλοφορώντας το πρώτο του single. Μετά από αυτό, μέσα σε ελάχιστο διάστημα, όλοι οι fans της underground μουσικής σκηνής γνώριζαν το όνομά του.



Ένα freestyle track του έγινε αφορμή να έρθουν τα πάνω κάτω στο internet, με τα views να ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια μέσα σε μία κιόλας εβδομάδα.




Το γεγονός επίσης ότι βρέθηκε στην λίστα του Billboard ΗΟΤ 100, για περίπου δύο εβδομάδες,με το κομμάτι «Roxanne» μας επιβεβαιώνει τα σενάρια ότι ο AZ θα είναι σίγουρα ένα όνομα που θα ακούγεται ιδιαίτερα καθ΄ όλη την διάρκεια του 2020.

https://www.instagram.com/p/B53ZaqGn8Ws/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved