«Despacito»: Η τρομερή διάκριση για το πιο viral reggaeton-pop κομμάτι όλων των εποχών

Θυμάσαι που είχες μάθει απ’ έξω τους στίχους και χόρευες σαν pro τη χορογραφία; Ήρθε η ώρα να δικαιωθείς.

Σε περίπτωση που το 2010 σου φαίνεται μακρινό και από τότε δεν έχεις και πολλά να θυμάσαι, να σου πούμε ότι από τότε μέχρι και σήμερα-αυτή τη στιγμή που εσύ διαβάζεις teen queen- έχουν κυκλοφορήσει αρκετά μουσικά διαμαντάκια και σίγουρα κάτι έχει πάρει το αυτί σου. Αυτή η δεκαετία για κάποιους καλλιτέχνες ήταν… μια δεκαετία «σημείο αναφοράς» στην καριέρα τους και τις μουσικές τους επιτυχίες, για αυτό και τώρα έχουμε τις λίστες με τους καλλιτέχνες των οποίων τα τραγούδια αναδείχθηκαν ως «Τραγούδια της Δεκαετίας».

Ένα από τα τραγούδια που διακρίθηκαν και τιμήθηκαν με τον τίτλο «Τραγούδι της Δεκαετίας» ήταν το «Despacito» από τους Luis Fonsi και Daddy Yankee.
Όπως αναγράφεται και στο Billboard, το «Despacito» είναι ένα από εκείνα τα video που έχει παρακολουθήσει ο περισσότερος κόσμος στην ιστορία του YouTube. Το video είναι από τον Carlos Perez και τα 5.3 δισεκατομμύρια views δεν είναι τυχαία.

https://www.instagram.com/p/B5x3BqFHeqk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το Despacito σκαρφάλωσε στο Τop10 των charts και «έσπασε» κάθε προσδοκώμενο ρεκόρ αφού ήταν σε αυτή τη θέση σε 47 διαφορετικές χώρες . Έτσι το κομμάτι αυτό έγινε δικαίως το πιο επιτυχημένο single.
Τότε, τον Αύγουστο του 2017 έγινε το most- viewed video στο YouTube όλων των εποχών και οι προβολές εξακολουθούν να αυξάνονται μέχρι και σήμερα.




Άλλοι καλλιτέχνες που τα κομμάτια τους έχουν διακριθεί και έχουν κερδίσει αντίστοιχα τον ίδιο τίτλο, είναι του Ed Sheeran το «Shape of You», του Wiz Khalifa το «See You Again» και το «GANGNAMSTYLE» από PSY.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved