Billie Eilish: Αποκάλυψε ένα video από τότε που ήταν 12 χρονών και μας συγκίνησε

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου μόλις δεις το video της Billie από το παρελθόν.

H Billie Eilish είναι η μικρότερη ηλικιακά καλλιτέχνιδα, αλλά τόσο επιτυχημένη και αγαπητή. Πρόσφατα μας χάρισε ένα videο από την παιδική της ηλικία στο οποίο φαίνεται να τραγουδάει και πραγματικά μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από κάποιο χρονοντούλαπο. Ένα video από το παρελθόν που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου μόλις το δεις.

Στο The Late Late Show με τον James Corden, η 17χρονη Billie βρέθηκε με την Alicia Keys-το είδωλό της- και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αλλά και να τραγουδήσουν παρέα.
Αφορμή της αποκάλυψης αυτού του ξεχασμένου video ήταν το cover του «Ocean Drive» που είχε κάνει Alicia Keys μερικούς μήνες νωρίτερα.



Καταλαβαίνεις ότι αυτό ήταν κάτι το οποίο ενθουσίασε την Billie και έτσι της ετοίμασε μια πολύ όμορφη έκπληξη. Όχι μόνο στην Alicia αλλά και σε εμάς. Η ίδια η Billie ξεκίνησε λέγοντας: «Έχω μια μικρή έκπληξη. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμη το video αλλά ένα χρόνο πριν κάνεις το cover του Ocean Eyes, είχα κάνει ένα cover του δικού σου τραγουδιού, του «Falling» σε ένα talent show στα δώδεκά μου».
Δες την αντίδραση της Alicia Keys όταν είδε την Billie να τραγουδά το κομμάτι της:




Στην συνέχεια οι δύο καλλιτέχνιδες ερμήνευσαν παρέα το Ocean Drive της Billie Eilish και πραγματικά το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.




Σε post της στο Instagram η Billie ανέβασε τα videos με την Alicia και έγραψε: «Τρελό. Ολόκληρος κύκλος στιγμών. Σε αγαπώ τόσο πολύ Σε ευχαριστώ για όλα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει κάτι από όλα αυτά. Θα είσαι στην καρδιά μου για πάντα».

https://www.instagram.com/p/B57HoXxFmw4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved