Εμμανουέλα – Βαρβάρα: Το crash test των 16χρονων που πιστεύουμε ότι θα νικήσουν το Final Four

Η Βαρβάρα κι η Εμμανουέλα δε βρίσκονται καθόλου τυχαία στον τελικό του The Final Four.

Όταν άρχισε να προβάλλεται το The Final Four, δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι αυτό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό σόου από αυτά που είχαμε συνηθίσει. Οι διαγωνιζόμενοι δεν είχαν μόνο να πείσουν τους κριτές και τους θεατές με το τραγούδι τους, αλλά και να κονταροχτυπηθούν με τους «τέσσερις» στις καρέκλες, ώστε να μπορέσουν να κλέψουν μία θέση.

Το φανταστικό που έγινε μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, ήταν ότι η ηλικία των 16 ετών απέδειξε ότι μπορεί άνετα να συναγωνιστεί πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο δουλεμένους καλλιτέχνες.




Συγκεκριμένα, στα μέσα του Οκτώβρη, η 16χρονη Βαρβάρα Αργυρού ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το Lovely της Billie Eilish. Η χαρακτηριστική της χροιά κι η αυθεντικότητα που έβγαλε μέσα από το performance της -τόσο το καθαρά φωνητικό όσο κι η όλη εμφάνιση πάνω στο stage- μαγνήτισαν την κριτική επιτροπή και το κοινό, που εύκολα της έδωσε μία από τις καρέκλες στην «Billie Eilish της Ελλάδας».




Η Βαρβάρα έδειχνε βάσει προδιαγραφών να είναι το απόλυτο φαβορί, ώσπου μία άλλη 16χρονη έκανε την εμφάνισή της, η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη. Εκείνη επέλεξε το Feeling Good της Nina Simone και, παρά την επιμονή των κριτών να κάνει έξυπνη επιλογή στο challenge της -δηλαδή όχι το τότε φαβορί, τη Βαρβάρα- εκείνη όχι απλά την επέλεξε, αλλά κατάφερε να της πάρει και την καρέκλα. Έκτοτε, οι εντυπωσιακές εκτελέσεις των τραγουδιών έρχονται η μία μετά την άλλη και το εύρος της φωνής της, από τις πιο ψηλές μέχρι τις πιο χαμηλές νότες, κι ο «ζεστός» της χαρακτήρας προστατεύουν κάθε εβδομάδα τη θέση της.




Στον ημιτελικό της προηγούμενης Κυριακής (1/12), η Βαρβάρα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά μία καρέκλα, κάνοντας challenge στη Δέσποινα Ζήκου, και το Someone You Loved του Lewis Capaldi ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να της την εξασφαλίσει. Κάπως έτσι, θυμηθήκαμε την εκπληκτική χροιά που μας έκανε να τη λατρέψουμε την πρώτη φορά που την ακούσαμε.




Μετά και την απίστευτη εκτέλεση του Hurt της Christina Aguilera, ένα από τα πιο δύσκολα αντικειμενικά τραγούδια, από την Εμμανουέλα, πλέον είμαστε πιο σίγουρες από ποτέ ότι το νούμερο 16 θα αναγράφεται κάτω από την καρέκλα του νικητή του The Final Four.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και οι δύο είναι μοναδικά ταλαντούχες, το θέλουν πάρα πολύ και, άσχετα με το ποιος/ποια θα νικήσει εν τέλει, τα όσα έχουμε δει αποτελούν μόνο την αρχή της καριέρας τους.


Διάβασε επίσης: To άνετο στυλ των κορυφαίων fashionistas που μπορείς να φοράς και στο σχολείο



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved