Αυτά είναι τα τραγούδια που ξεχώρισαν το 2019 που πρέπει να βάλεις ASAP στην playlist σου

Τα highlights της μουσικής με μια σύντομη ματιά.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή σε ό,τι ακούσαμε το 2019 σίγουρα θα ξεχωρίζαμε μερικά κομμάτια λίγο περισσότερο. Μακάρι να μπορούσαμε να τα χωρέσουμε όλα σε μια λίστα, άλλα μάλλον η μνήμη του κινητού σου δεν θα είναι αρκετή για να τα αποθηκεύσεις όλα. Για αυτό σου έχουμε μαζέψει τα best of εδώ!

Το 2019 ήταν μια χρονιά με αρκετές νέες κυκλοφορίες, νέα singles, νέα albums, συνεργασίες αγαπημένων σου καλλιτεχνών και φυσικά πολλές διακρίσεις και αρκετά βραβεία για τους καλύτερους.
Επομένως, καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν τα «highlights» της μουσικής και εδώ θα βρεις τα best of της μουσικής βιομηχανίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και τους καλλιτέχνες που μπήκαν κατευθείαν στην καρδιά μας.
Ετοιμάσου λοιπόν και ρίξε μια ματιά παρακάτω γιατί κάτι μας λέει ότι θα ανανεώσεις την playlist σου ASAP.

Selena Gomez: Το πλέον πολυσυζητημένο κορίτσι του 2019, με τις νέες κυκλοφορίες, τις «μπηχτές» σε πρώην, τις διακρίσεις αλλά μέσα σε όλα αυτά, το 2019 της επιφύλασσε και την πρωτιά στην λίστα του Billboard.




Taylor Swift: Είναι εκείνη που έκλεψε την παράσταση στα AMAs 2019, εκείνη που έσπασε τα ταμεία με τον δίσκο της, εκείνη που ανανέωσε το κομμάτι της «Lover» και εξακολουθεί να μας τρελαίνει με τις επιτυχίες της.




Ed Sheeran: Οι συνεργασίες του με τον Justin Bieber, την Camila Cabello, ήταν κάποια από τα τραγούδια που ξεχώρισαν το 2019.




Billie Eilish: Το κορίτσι-είδωλο που αν κρίνουμε από το νεαρό της ηλικίας της έχει πολλά ακόμη να δώσει στην μουσική σκηνή. Το 2019 ήταν μια χρονιά για εκείνη που έγραψε ιστορία με τις υποψηφιότητές της στα βραβεία Grammy και ανακηρύχθηκε επίσης και η Γυναίκα της χρονιάς από το Billboard.




Bloody Hawk: Άλλος ένας καλλιτέχνης που η χρονιά αυτή τον ευνόησε και τον έφερε πιο κοντά στους fans του. Με αμέτρητες sold out εμφανίσεις και νέους δίσκους ανέβηκε στις προτιμήσεις και είναι ένας από τους best of καλλιτέχνες του 2019.




Επίσης τα τραγούδια που ξεχώρισαν το 2019 δεν ήταν λίγα και σίγουρα θα τα ακούμε και την επόμενη χρονιά στο repeat!

Rosalía and J Balvin – Con Altura




Lil Nas X – Old Town Road




Harry Styles, Lights Up




Miley Cyrus- Slide Away




Dua Lipa- Don’t Start Now




Ariana Grande, Miley Cyrus and Lana Del Rey- Don’t Call Me Angel




Camila Cabello- Liar




Ariana Grande - Fake Smile




Lewis Capaldi - Someone You Loved




TONES AND I - DANCE MONKEY




TOQUEL - 777



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved