Ο D3LTA επέστρεψε με νέο τραγούδι, και το σίγουρο είναι πως θα εθιστείς

Δεν θα σταματήσεις να τον ακούς

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που σου γράψαμε για τον D3LTA, όμως όπως κι εσύ, έτσι κι εμείς περιμέναμε με τρομερή αγωνία την κυκλοφορία του επόμενου καινούργιου single του. Και μάντεψε; Αυτό ήρθε, και εσύ θα εθιστείς μαζί του.

Μετά το «Silent Revolution» και το «Hey You», o Ελληνοβρετανός καλλιτέχνης εντυπωσιάζει και με το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Addicted» (εξ’ ου και ο εθισμός που σου λέγαμε) στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους. Ο D3lta με τo «Addicted» παρουσιάζει την εκρηκτική, τη δυνατή, την εθιστική αγάπη. Η μουσική και οι στίχοι αναδεικνύουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική δεινότητα του D3lta όχι μόνο ως ερμηνευτή, αλλά και ως στιχουργό.

Το «Addicted», κάνει παγκόσμια πρεμιέρα με ένα ξεχωριστό, official music video κινηματογραφικής αισθητικής που καθηλώνει το θεατή με τη δημιουργική οπτικοποίηση των εθιστικών σκέψεων ενός ερωτευμένου μυαλού.



Προτού σου το αφήσουμε εδώ από κάτω να το ακούσεις όμως, να σου πούμε πως πριν από μερικές ημέρες στο live που πραγματοποίησε στο Rock n Roll Athens (19/11) παρουσίασε το νέο του τραγούδι, ενώ ακούσαμε κι ένα ακόμη, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, με τον τίτλο «Fire».



Πάτα λοιπόν το play στο βίντεο και ετοιμάσου να εθιστείς κι εσύ με τη φωνή και τη μουσική του.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved