Το 2019 ήταν η χρονιά των ράπερς και σου έχουμε την λίστα με τους αγαπημένους σου

Οι ράπερς του 2019 είχαν την τιμητική τους και τους έβαλες στην κορυφή.

Το 2019 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά των νέων καλλιτεχνών και κυρίως των ράπερς. Καλλιτέχνες των οποίων τα ονόματα είχαν ξανακουστεί στο παρελθόν αλλά η χρονιά αυτή αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην αναγνωρισιμότητά τους. Καλλιτέχνες που είχαν την τιμητική τους-συζητήθηκαν όσο κανένας άλλος- και καλλιτέχνες πρωτοεμφανιζόμενους, αγνώστους που κατάφεραν όμως και ανέβηκαν στις τάσεις διεκδικώντας την σταθερότητα στο ραπ μουσικό στερέωμα.

Μέσα στην λίστα των αγαπημένων καλλιτεχνών βρίσκονται ονόματα όπως ο Mad Clip, ο FY, o Saske, o Toquel, αλλά υπάρχουν και ονόματα νέων παιδιών που έκαναν το ξεκίνημά τους ως YouTubers όμως σου απέδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στην μουσική σκηνή, όπως ο Bill Yolo, η Natasha Kay και ο Jimko.

Τα κομμάτια των περισσοτέρων συμπεριλήφθηκαν στα Trends του YouTube, απέκτησαν πολλά «χτυπήματα» σε Spotify και έμειναν για βδομάδες Νο1 μουσική επιλογή από την πλειοψηφία.
Αν και με αιχμηρούς στίχους τα περισσότερα, πολλές φορές με μη ρεαλιστικές απεικονίσεις, τόσο σε στίχους, όσο και σε video clip τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενός εφήβου, έπαιξαν και… κέρδισαν!
Ας αφήσουμε τα λόγια και ας αφήσουμε την μουσική να μιλήσει από μόνη της:

Mad Clip (163k followers)




iLLEOo(81.7k followers)





FY(
186k followers)




Light(266k followers)



Sin boy(2,557 followers)




Natasha Kay(150k followers)



SNIK(267k followers)



BilYolo(49.7k followers)




Bloody Hawk(56k followers)




ΕΠΙΘΕ(20.5k followers)



HAWK(178k followers)



Mente Fuerte(82.3k followers)



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved