Άσε ο,τι κάνεις! Ο Snik έχει μικρό αδερφό και είναι το Νο2 στις τάσεις του YouTube

Οι ραπ επιτυχίες είναι πια οικογενειακή υπόθεση για SNIK και MG.

Ο MG, ή αλλιώς Μάρκος Γιαννούλης, κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι «MOTTO» και ήδη μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφορίας του βρίσκεται στα trends του YouTube. Ένας ραπ καλλιτέχνης που από ό,τι φαίνεται θα συζητηθεί έντονα μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το νέο του κομμάτι. Μήπως όμως το όνομά του σου θυμίζει κάτι;
Άκουσε το «MOTTO» και θα σου πούμε στην συνέχεια.




Ένα μόνο κομμάτι δεν φτάνει, για αυτό σου έχουμε μαζέψει και κάποια ακόμη από τον MG να έχεις να ακούς. Από τις πρώτες του δουλειές είναι το κομμάτι «Bellissimo» που κυκλοφόρησε το 2016 και κάπου εκεί, έγινε η μεγάλη αρχή.




Συνέχισε με το «Ξέρω τι Κάνω», το «Όλοι Ρωτάνε». Ήρθαν και άλλα κομμάτια, μεταξύ αυτών και η πολύ καλή συνεργασία του με τον iLLEOo στο «TKO».




Το καλύτερο σού το αφήσαμε για το τέλος, όμως. Και ναι, ο MG, όπως σου προδίδει και ο τίτλος, είναι ο μικρός αδερφός του Δημήτρη Γιαννούλη, γνωστός στο ευρύ κοινό -και πολύ λατρεμένος- ως… Snik. Από ό,τι φαίνεται η ραπ μουσική ρέει στο αίμα τους και εμείς αναμένουμε να τους δούμε μαζί, σε μια συνεργασία που σίγουρα θα «ρίξει» το YouTube.

Διάβασε ξανά αυτό: Do You Have the «Boss Moves»; Ο Saske τις έχει σίγουρα και κάνει χαμό στο Youtube (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved