Κωνσταντίνα Αρέστη: Η 16χρονη του X-Factor που εξελίσσεται στο νέο αγαπημένο σου pop idol

Η Κωνσταντίνα τραγουδάει Dua Lipa και τα πλήθη παραληρούν

Οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και του Μιχάλη Τσαουσόπουλου που έχουν αναλάβει τα αγόρια και τα κορίτσια ηλικίας 16-24 είναι πιο μάχιμες από ποτέ. Τα ταλέντα που έχουν συγκεντρωθεί εκεί μπορούν εύκολα να κοντράρουν οποιονδήποτε τραγουδιστή, μεγαλύτερης ηλικίας και πείρας, και το αποδεικνύουν με κάθε live.

Μία συμμετέχουσα που κατάφερε για άλλη μία φορά να τραβήξει τα βλέμματα είναι η Κωνσταντίνα Αρέστη, το 16χρονο κορίτσι από την Κύπρο, που κατάφερε ήδη από την οντισιόν να εντυπωσιάσει κριτική επιτροπή και κοινό.



O Γιώργος Θεοφάνους ήξερε ήδη τις ικανότητές από έξω από το παιχνίδι και, τραγουδώντας το Halo της Beyonce, η ίδια κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα «ναι». Κάπως έτσι, η επόμενη φορά τη βρήκε να τραγουδάει το Rise Up της Andra Day, που, παρά τις ελαφρώς διχασμένες κριτικές, όλοι συμφώνησαν ότι η Κωνσταντίνα έπρεπε να έχει τη θέση της στα live του παιχνιδιού.



Τα live που ακολούθησαν έκτοτε την έχουν κάνει να αποκτήσει το φανατικό της κοινό και να θέτει τις βάσεις για τον τίτλο του νέου teen pop idol.

Απόλαυσε τις ερμηνείες της στα παρακάτω video.





Διάβασε επίσης: Τα everyday girls που έγιναν τα πιο γνωστά music icons -και πώς τα κατάφεραν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved