Ποιος είναι ο 19χρονος από το X-Factor Greece που θέλει η κόρη του Θεοφάνους;

Ο ταλαντούχος ροκάς που έχει κλέψει την καρδιά του κοινού

Το φετινό X-Factor Greece μας έχει προμηθεύσει με πλούσιο υλικού και πολλούς καλλιτέχνες που μπορούν εύκολα να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα προσεχή χρόνια με το ταλέντο τους. Ειδικά η ομάδα του Χρήστου Μάστορα με τα παιδιά ηλικίας 16-24 έχει τέτοιες δυνατότητες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πού μπορούν να φτάσουν προσεχώς. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά βρίσκεται κι ο Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Ο Δημήτρης είναι 19 χρονών και κατάγεται και μένει στην Καρδίτσα. Η μουσική έγινε η αγάπη του ήδη από πολύ μικρή ηλικία, οπότε και πήγαινε σε ωδείο. Ανήκει περισσότερο στην κατηγορία του ροκ και του μπλουζ, ενώ έχει ασχοληθεί και με την κιθάρα.



Ο ίδιος είχε πει ήδη από την πρώτη του εμφάνιση ότι ο κριτής που ήθελε να εντυπωσιάσει ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Τελικά, κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο αυτόν -που, μάλιστα, τον αποκάλεσε πρίγκιπα της Disney-, αλλά και την κόρη του, η οποία και έστειλε μήνυμα στον μπαμπά της εκφράζοντας τον θαυμασμό της προς τον νέο καλλιτέχνη.

Το ταλέντο του τού έδωσε μία θέση στα live του σόου, όπου και μας χαρίζει τις πιο εντυπωσιακές ερμηνείες, με τον Μάστορα να του λέει ότι είναι λες και είναι βγαλμένος από το True Blood ή το Twilight.

Απόλαυσέ τον στα βίντεο που ακολουθούν.








Διάβασε επίσης: Τα everyday girls που έγιναν τα πιο γνωστά music icons -και πώς τα κατάφεραν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved