iLLEOo: Ο τραπερ που θα σου μάθει… «γαλλικά και πιάνο»

Γνώρισε λίγο καλύτερα τον iLLEOo, γιατί θα γίνει το νέο σου κόλλημα

Ο Γιώργος ή αλλιώς iLLEOo όπως είναι και πιο γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι ένας από τους τράπερ της Ελλάδας που το κοινό αγαπάει και ακούει τα κομμάτια του στο replay. Έχει μεγαλώσει στον Περισσό, ενώ τώρα ζει στο Μαρούσι, όπου βρίσκεται και το studio του.

Είναι μόλις 26 χρονών και πλέον ασχολείται αποκλειστικά με την μουσική και ό,τι την απαρτίζει. Πέραν των δικών του κομματιών δηλαδή, αναλαμβάνει και παραγωγές άλλων καλλιτεχνών, επομένως είναι και παραγωγός και ράπερ.

https://www.instagram.com/p/B3ufudEnBFM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Από μικρός ασχολείται με την μουσική και όπως έχει πει σε συνέντευξή του παλιότερα, μεγάλωσε μέσα στα ωδεία και παίζει τέσσερα μουσικά όργανα.
Το πρώτο ερέθισμα του στην ραπ ήταν μέσω του μεγάλου του αδερφού του ο οποίος άκουγε αυτό το είδος της μουσικής. Έτσι πήρε την πρώτη ιδέα και ξεκίνησε να ασχολείται, επαγγελματικά πια στα 18 του.Έμπνευσή του είναι η καθημερινότητα και όσα βιώνει τα περνάει στο χαρτί.

https://www.instagram.com/p/BptjV7-Fe92/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της ραπ σκηνής όπως ο Saske, o Sapranov, ο MadClip , ο Μente Fuerte και ο Hawk.

Αρκετά είναι και τα δικά του κομμάτια που έχουν γνωρίσει επιτυχία και έχουν συζητηθεί, όπως το «Γαλλικά και Πιάνο» και το «LOBY» που ξεπερνούν και το 1 εκατομμύριο views.




Μάλιστα, το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε με όνομα Block έχει ήδη ξεσηκώσει το κοινό του κι ανεβαίνει κατακόρυφα στις τάσεις του YouTube.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved