«MALUMA»: Ποιος είναι και γιατί έχει προκαλέσει τέτοιο πανικό

Θέλω να φανείς ψύχραιμη! Η στιγμή που περίμενες ήρθε! Έχεις μια ευκαιρία να δεις από κοντά τον MALUMA.

To 2020 θα είναι μια μεγάλη χρονιά και φυσικά έχουμε να περιμένουμε κάτι αρκετά σημαντικό! Το νέο μας «μότο» έως την νέα χρονιά θα γίνει το «MALUMA λέμε και κλαίμε» και γιατί αυτό; Γιατί ο Κολομβιανός τραγουδιστής έρχεται για δύο συναυλίες που σίγουρα θα συζητηθούν και μας έχει ανάψει φωτιές. Δεν πιστεύω να το χάσεις;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά όμως!

Ο Maluma, μόλις 25 χρόνων, έχει πιστούς ακολούθους, σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο για την χαρισματική φωνή και το ταλέντο του αλλά-ας μην κρυβόμαστε- και για την γοητευτική και σαγηνευτική του παρουσία.



Από μικρός ασχολήθηκε με την reggaeton μουσική αλλά και με το urban style.

Έχει βραβευτεί το 2018 με Latin Grammy για το «Καλύτερο Σύγχρονο Pop Vocal Άλμπουμ» με το «F.A.M.E.». Επίσης έχει κατακτήσει και τα social media με πάνω από 23 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, 6 εκατομμύρια στο Twitter, και 46 εκατομμύρια στο Instagram.




Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας εκ των οποίων οι Madonna, Becky G, J Balvin, Shakira και άλλοι.



Ε- Ε- Ερχεται!

Το 2017 πραγματοποίησε την περιοδεία «Maluma World Tour» έχοντας πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε 105 παγκόσμιες συναυλίες .
Το 2018, έσπασε ρεκόρ σε όλες τις εμφανίσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ευρώπη με τον F.A.M.E. και το 2019 συνεχίζει την περιοδεία του με sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/B3PtpqJH2Zm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τώρα έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εμείς σίγουρα έχουμε χάσει το μυαλό μας! Μιλάμε με βεβαιότητα για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός, το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στην Αθήνα την Τετάρτη 11 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved