Επικό battle! Γιατί οι 16χρονες του Final Four τραγουδάνε καλύτερα κι από επαγγελματίες

Εμμανουέλα και Βαρβάρα τραγουδούν για μία θέση στους Four και πρέπει να τις ακούσεις για να καταλάβεις

Το Final Four συνεχίζει δυναμικά τις μάχες του και τα όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας δεν έχουν προηγούμενο. Οι τραγουδιστές που κάθονται αυτήν τη στιγμή στις τέσσερις καρέκλες τις έχουν κερδίσει επάξια με τις μοναδικές τους ερμηνείες και τα πράγματα αρχίζουν ήδη να δυσκολεύουν για τους διεκδικητές που προσπαθούν να τους εκθρονίσουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η 16χρονη Βαρβάρα Αργυρού κατάφερε να κλέψει τη θέση της εντυπωσιακής Ξένιας, με πολλούς να τη συγκρίνουν κατευθείαν με την Billie Eilish. Τώρα, μία εβδομάδα μετά, μία άλλη 16χρονη, η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, ανέβηκε στη σκηνή του παιχνιδιού κι έδωσε κατευθείαν σε όλους να καταλάβουν το μέγεθος του ταλέντου της.

Το πρώτο τραγούδι που επέλεξε ήταν το «Feeling Good» της Nina Simone, με την εκτέλεση του οποίου έδειξε το εύρος της φωνής της αλλά και τις απίστευτες δυνατότητές της. Κι όχι απλά αυτό, αλλά είχε κι έναν αέρα έτοιμης τραγουδίστριας, σαν να το κάνει χρόνια, ενώ βρίσκεται μόλις στα 16 της!




Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση η παραπάνω ερμηνεία να μην της εξασφάλιζε το ok της κριτικής επιτροπής για να προχωρήσει στο challenge ενός από τους Four και, παρά τις προσπάθειες της Ελένης Φουρέιρα που εμμέσως έλεγε να διαλέξει τον Γιάννη, εκείνη πήγε για τη Βαρβάρα. Δε φοβήθηκε ούτε το ρεύμα που είχε η συνομήλική της μέχρι εκείνη την ώρα, ούτε τίποτα. Δεν πήγε με στρατηγική, όπως ενδεχομένως θα πήγαινε κάποιος πιο δουλεμένος στον χώρο. Κι ο αυθορμητισμός νίκησε. Απλά πίστεψε στις δυνάμεις της κι ακολούθησε ένα επικό battle ανάμεσα στις δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες που εύκολα μπορούν να κοντράρουν πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά τραγουδιστές και να τους νικήσουν.




Αφού τραγούδησαν η μεν το «In My Blood» του Shawn Mendes κι η δε το «Stone Cold» της Demi Lovato, νικήτρια από την ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκε η Εμμανουέλα. Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι ανυπομονούμε να έρθει η επόμενη εβδομάδα και να την ακούσουμε ξανά.

Διάβασε επίσης: Tell me everything: Η Natasha Kay απαντά στις δικές σου EveryDay ερωτήσεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved