Ποια Miley Cyrus; Ακούσαμε την αδερφή της, Noah, και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Μάλλον το ταλέντο είναι οικογενειακή υπόθεση.

Εσύ γνώριζες την ύπαρξη της Noah Cyrus; Μήπως σου θυμίζει κάτι το όνομά της; Η Noah είναι η μικρή αδερφή της αγαπημένης σου Miley Cyrus και από ό,τι φαίνεται το ταλέντο και οι καλλιτεχνικές «ανησυχίες» είναι.... οικογενειακή υπόθεση.
Ας σου συστήσουμε την Noah, λοιπόν.



Η Noah είναι μόλις 19 ετών, παρόλα αυτά είναι μια πολύ ταλαντούχα νεαρή, τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός. Το 2016 κυκλοφόρησε το «Make Me Cry» σε συνεργασία με τον Labrinth. Αρκετά ρομαντικό και συναισθηματικό κομμάτι με απαλή μελωδία, η οποία σιγά σιγά κορυφώνεται με ήχους ηλεκτρονικής μουσικής που θα το λατρέψεις!



Χαρακτηρίστηκε από το γνωστό περιοδικό Times ως μία από τις Most Influential Teens in 2017.
Και αν νομίζεις ότι κάτι σου θυμίζει, σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι έχει συμμετάσχει σε διάφορες σειρές εκ των οποίων η ταινία Hannah Montana: The Movie ως χορεύτρια και στη σειρά της Hannah Montana, όπου έχει παίξει μικρούς ρόλους σε έξι επεισόδια.

Έχει κυκλοφορήσει αρκετά κομμάτια και εμείς έχουμε ξεχωρίσει τα καλύτερά της.

Το «I'm Stuck», ένα ρυθμικό κομμάτι σε σχέση με τα υπόλοιπα με up-tempo, κυκλοφόρησε το 2017.




Το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφόρησε το «Live or Die» με τον Lil Xan.



Τον Ιούλιο του 2019 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο «July» ως το πρώτο single από το επερχόμενο album της. Θυμίζει καλοκαιρινό έρωτα με αυτές τις μελωδίες και με το music video. Άλλωστε το προδίδει και ο τίτλος του.



Το τελευταίο της κομμάτι μέχρι στιγμής-και πολύ αγαπημένο προς το κοινό- είναι το «Lonely» για το οποίο έχει πει ότι το εμπνεύστηκε σε μια αρκετά δύσκολη και σκοτεινή περίοδο της ζωής της.



Διάβασε και αυτό:EveryDay joy: Αυτά είναι τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις την κάθε μέρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved