Ακούσαμε πρώτοι το νέο άλμπουμ των CNCO και είναι απλά ΤΕ-ΛΕΙ-Ο

Το teenqueen βρέθηκε στα γραφεία της Panik Records.

Το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του teen κοινού (κατά κύριο λόγο) το latin συγκρότημα CNCO, και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα boyband που αποτελείται από 5 αγόρια, τα οποία κέρδισαν το Ισπανόφωνο μουσικό show «La Banda». Οι Christopher Vélez, Erick Brian Colón, Joel Pimentel, Richard Camacho και Zabdiel de Jesús έγιναν γνωστοί, μπήκαν στο στούντιο, ηχογράφησαν τραγούδια και άρχισαν να προκαλούν πανικό στα κορίτσια (και όχι μόνο).

Το μουσικό τους στυλ είναι ένας συνδυασμός hispanic, urban pop και salsa, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία τους μέχρι σήμερα είναι το τραγούδι «Reggaetón Lento».

Πριν λίγες μέρες οι CNCO κυκλοφόρησαν το νέο EP τους, το οποίο περιλαμβάνει 7 τραγούδια, και έχει τίτλο «Que Quienes Somos». Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

Αποκλειστικά το teenqueen και 8 μέλη από το fan club των CNCO είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι- πριν την κυκλοφορία του- το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος την προηγούμενη εβδομάδα. Μαζευτήκαμε, λοιπόν, στα γραφεία της Panik Records, σε μία πολύ cozy αίθουσα, γίναμε όλοι μια παρέα και περιμέναμε εναγωνίως να ακούσουμε τι τραγούδια περιλαμβάνει αυτό το άλμπουμ.

Το «play» πατήθηκε και ξεκίνησαν ένα ένα να ακούγονται τα νέα τραγούδια των CNCO. Το άλμπουμ περιέχει ρυθμικά, latin τραγούδια, που αμέσως σου ανεβάζουν τη διάθεση και σε προκαλούν να σηκωθείς να χορέψεις. Οι fans του boyband δεν ήθελαν και πολύ για να μπουν στο ρυθμό. Άρχισαν αμέσως να χορεύουν σε latin ρυθμούς και το πιο απίστευτο απ’ όλα ήταν ότι γνώριζαν ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ τους στίχους από ΟΛΑ τα καινούρια τραγούδια.

Τώρα, πλέον, οι fans των CNCO περιμένουν εναγωνίως πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα αγαπημένα τους αγόρια για να τα συναντήσουν από κοντά. Και αυτό έχει βάλει ως άμεσο στόχο η Panik Records. Να φέρει το συγκρότημα στην Ελλάδα.



Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο EP είναι όλα γραμμένα από τα 5 μέλη των CNCO, κάνοντας το έτσι, την πιο προσωπική δουλειά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Το άλμπουμ αποτελείται από τα παρακάτω τραγούδια:

“Que Quienes Somos” tracklist:
1.De Cero
2.Pegao ft. Manuel Turizo
3.Qué Va a Ser de Mí
4.La Ley
5.Ya Tú Sabes
6.De Mí
7.Tóxica

Παρακάτω θα δεις το video clip της νέας επιτυχίας Pegao:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved