«RITMO»: Οι Black Eyed Peas και ο J Balvin έχουν ετοιμάσει κάτι πραγματικά SUPER

Για άκουσε καλύτερα! Μήπως σου θυμίζει κάτι;

Όταν μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και τις μουσικές τους ικανότητες, τότε το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό. Και μιας που μιλάμε για συγκλονιστικά μουσικά… επιτεύγματα, αξίζει να αναφερθούμε σε ένα νέο κομμάτι, εκείνο του J Balvin με τους The Black Eyed Peas, που πέρα από την φλογερή συνεργασία τους, θα «κάψουν» τα ακουστικά σου και σίγουρα θα σηκωθείς να χορέψεις στους ρυθμούς του νέου hit «RITMO».

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, άκρως χορευτικό που θα γίνει το νέο σου κόλλημα (στο υπόσχομαι), που όμως δεν είναι και τόσο καινούριο. Τι εννοούμε με αυτό; Το νέο τραγούδι εμπεριέχει samples από το πολύ γνωστό «The Rhythm of the Night» των Corona από το 1993.



https://www.instagram.com/p/B3duFqxHCH8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το music video του «RITMO» σκηνοθετεί ο Colin Tilley και μέσα στο clip συμπεριλαμβάνονται εκρηκτικά στιγμιότυπα από την ταινία.
Δες εδώ το music video και θα καταλάβεις:



Και θες να μάθεις το bonus; Αυτό το νέο hit, θα είναι το soundtrack της πολυσυζητημένης νέας ταινίας δράσης «Bad Boys for Life». Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν σαφώς ο Will Smith και ο Martin Lawrence. Η πρεμιέρα της αναμένεται για τις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου του 2020.
Έχεις δει το trailer της ταινίας; Είναι εδώ!



Ρίξε μια ματιά κα σε αυτό: Οι καθημερινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο αισιόδοξη everyday

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved