Βαρβάρα Αργυρού: Η Billie Eilish της Ελλάδας που εκθρόνισε τη «γαζέλα» του Final Four

Η Βαρβάρα θα σου φέρει κατευθείαν στο μυαλό την Billie Eilish

Άλλο ένα επεισόδιο του νέου μουσικού παιχνιδιού The Final Four πραγματοποιήθηκε χθες (13/10) και τα battles φαίνεται να γίνονται πιο «δυνατά» από ποτέ. Και οι τέσσερις μέχρι πρότινος κάτοχοι των πολυπόθητων θέσεων δέχτηκαν προκλήσεις από νέους διεκδικητές, με κάποιους από αυτούς να καταφέρνουν να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο σόου και κάποιους να δίνουν τη θέση τους στους νέους καλλιτέχνες.

Από κανέναν υποψήφιο δεν έλλειψε το ταλέντο, όμως, μία ήταν η καλλιτέχνιδα που κατάφερε να κερδίσει τη βραδιά κι αυτή ακούει στο όνομα Βαρβάρα Αργυρού. Η Βαρβάρα είναι 16 ετών, ξέρει να παίζει κιθάρα κι έχει μία φωνή με χροιά που μάγεψε τους κριτές, το κοινό αλλά και τους ίδιους τους Final Four που την άκουγαν από τις καρέκλες τους. Όλη της η stylish και πιο εναλλακτική εμφάνιση μας έφερε κατευθείαν στο μυαλό μία από τις πιο αγαπημένες μας τραγουδίστριες, την Billie Eilish.

Για να πείσει την κριτική επιτροπή να της δώσει μία ευκαιρία να κάνει challenge έναν από τους τέσσερις, επέλεξε το κομμάτι Lovely της διάσημης τραγουδίστριας.




Αφού μάγεψε με το πρώτο τραγούδι, πήρε το ok κι αποφάσισε να προκαλέσει τη «γαζέλα» Ξένια. Με «όπλο» της το Soldi του Mahmood υπερίσχυσε της Ξένιας, που επέλεξε να τραγουδήσει το 7 Rings της Ariana Grande.




Δες περισσότερες φωτογραφίες της Βαρβάρας στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Τα νεαρά κορίτσια του X-Factor Greece απέδειξαν ότι είναι οι απόλυτες queens του παιχνιδιού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved