O Γιάννης Τεργιάκης πέρασε στα live του X-Factor με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα κι ουρλιάζουμε

Τα 4 αγόρια της ομάδας του Μάστορα μπορούν εύκολα να κερδίσουν το X-Factor

Αφού μία μέρα πριν είδαμε την τελική επιλογή των κοριτσιών που κατάφεραν με τις ερμηνείες τους να πείσουν τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο ότι αξίζουν τις καρέκλες του X-Factor Greece, χθες το βράδυ (10 Οκτωβρίου) είδαμε τα αγόρια να διαγωνίζονται για τις θέσεις στην ομάδα 16-24 του Χρήστου Μάστορα. Τα νεαρά ταλέντα ανέλαβαν να τραγουδήσουν κάποιοι πιο αναμενόμενα κομμάτια και κάποιοι λίγο πιο απρόσμενα από αυτά που μας έχουν συνηθίσει και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Πάνω στη σκηνή του διάσημου τηλεοπτικού σόου τραγουδιού ερμηνεύτηκαν μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως House of the Rising Sun, Read All About It και When We Were Young. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μερικοί από αυτούς ήταν τόσο καλοί που ενθουσίασαν κριτική επιτροπή και κοινό με την ερμηνεία τους.

Δες στη συνέχεια όλα τα αγόρια 16-24 που τραγούδησαν για μία θέση στην ομάδα του Μάστορα και, στο τέλος, το ποιοι τέσσεις τα κατάφεραν.





















Μετά από όλα τα παραπάνω, ο Χρήστος Μάστορας είχε να πάρει πολύ δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και τελικά κατέληξε στους τέσσερις που θα απαρτίσουν την ομάδα του: Γιάννης Τεργιάκης, Γιάννης Γρόσης, Γιώργος Παπαναστασίου και Δημήτρης Παπατσάκωνας.


Διάβασε επίσης: Φάλτσα de Papel: Η τελευταία οντισιόν του X-Factor είχε το ντουέτο που δεν μπορείς να φανταστείς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved