NF: Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον rapper που θα γίνει το νέο σου κόλλημα

Είναι πολύ καλός για να 'ναι αληθινός!

Ο Nathan John Feuerstein ή αλλιώς «ΝF», όπως είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι ένας νέος ράπερ από την Αμερική που κάνει θραύση με τα κομμάτια του στο YouTube και προκαλεί χαμό σε κάθε του live εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/B2mbVdBnpch/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στο άκουσμα της φωνής του και της μελωδικής γραμμής των κομματιών του, η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τον Eminem. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, λοιπόν, τον NF βρήκα ότι όντως η επιρροή του στην hip-hop μουσική ήταν κυρίως ο Eminem και στις playlist που άκουγε κυριαρχούσαν τα κομμάτια του. Επομένως, η ομοιότητα αυτή στους δύο καλλιτέχνες δεν είναι εντελώς παράλογη.

https://www.instagram.com/p/B2W_Kb9HZWj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ακούσεις το Leave Me Alone θα καταλάβεις ακριβώς αυτήν την ομοιότητα.




Ο 28χρονος NF μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ: Το Mansion το 2015, Therapy Session το 2016, Perception το 2017, το οποίο ήταν και No1 στο chart Billboard 200, Το The Search του 2019, ήταν επίσης No. 1 στην λίστα Billboard 200.



Το Let You Down τον έκανε γνωστό παγκοσμίως. Συζητήθηκε διεθνώς και έγινε τρεις φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Το κομμάτι που πρέπει να ακούσεις ASAP είναι το «If You Want Love» και θα το ακούσεις εδώ:




Η συγκινητική ιστορία πίσω από το How Could You Leave Us

Ο Nathan John Feuerstein γεννήθηκε στην πόλη Gladwin των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι γονείς του είχαν πάρει διαζύγιο και ο NF μεγάλωνε με την μητέρα. Ο πατέρας του, όμως, πήρε την κηδεμονία του μικρού NF, αφού ο σύντροφος της μητέρας του τον κακοποιούσε.

Έχασε την μητέρα του από υπερβολική δόση ουσιών το 2009 κάτι που τον οδήγησε στην δημιουργία του «How Could You Leave Us».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved