Leah Jenea: H 17χρονη με την κρυστάλλινη φωνή που έδειξε πώς παίζεται το Final Four

Η Leah Jenea ανέβηκε στη σκηνή του Final Four και εκθρόνισε το φαβορί

Ένα νέο μουσικό παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα που φέρνει μαζί του έναν εντελώς πιο φρέσκο τρόπο για τον διαγωνισμό των παικτών του, το Final Four. Τέσσερις καρέκλες και τέσσερις παίκτες που κάθονται σε αυτές θα πρέπει σε κάθε επεισόδιο να υπερασπίζονται αυτή που κάθονται απέναντι στους νέους διεκδικητές. Οι τελευταίοι, όμως, πρέπει να έχουν πάρει το πρώτο ok από τους κριτές, οι οποίοι και θα έχουν πιστοί ότι υπάρχει και ταλέντο αλλά και ικανότητα να κοντραριστεί κάποιος από τους τέσσερις.

Εμείς είδαμε για πρώτη φορά το Final Four το 2018, όταν έκανε πρεμιέρα στην Αμερικανική τηλεόραση, με το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου να σηματοδοτεί και την άφιξη της δεύτερης σεζόν. Κι εκεί ήταν που είδαμε μία από τις καλύτερες οντισιόν που έχουν περάσει ποτέ από μουσικά παιχνίδια.

Η 17χρονη τότε Leah Jenea ενθουσίασε κριτική επιτροπή (Meghan Trainor, DJ Khaled, P. Diddy) και κοινό, πρώτα με το τραγούδι Best Part του Daniel Caesar και στη συνέχεια με το Call Out My Name του Weeknd. H συγκλονιστική της φωνή της έδωσε τη δύναμη να κλέψει την καρέκλα του φαβορί James Graham με αυτά τα τραγούδια.

Το πρώτο που έπεισε τους κριτές για το challenge.




To επικό battle μεταξύ των δύο.




Διάβασε επίσης: Γιάννης Τεργιάκης: Ο 17χρονος του X-Factor που τραγουδάει για το κορίτσι του κι υπνωτίζει τα πλήθη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved