«South Of The Border»: Το κομμάτι του Ed Sheeran που μοιάζει με trailer ταινίας

 Ed Sheeran, Camila Cabello και Cardi B σε ρόλους κατασκοπευτικής ταινίας.

Το τραγούδι του Ed Sheeran «South Of The Border» πρόκειται μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Βρετανού καλλιτέχνη, της Camila Cabello και της Cardi B. Ενώνουν τις φωνές τους στο τραγούδι αυτό από το άλμπουμ του Ed «No.6 Collaborations Project».

Το κομμάτι αυτό όμως δεν αναδεικνύει μόνο τις μουσικές και τραγουδιστικές ικανότητες των καλλιτεχνών αλλά και τις υποκριτικές τους δυνατότητες, αφού το music video που κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου, μοιάζει περισσότερο με trailer κάποιας κατασκοπευτικής ταινίας, παρά με ένα κλασικό video clip.
O Ed Sheeran ερμηνεύει το ρόλο του Teddy Fingers, η Camila Cabello είναι στην θέση της Mariposa, ενώ η Cardi B παραμένει Cardi B. Συμμετέχουν επίσης η Alexis Ren ως Scarlet Jones και ο Paul Karmiryan ως «Agent X».

https://www.instagram.com/p/B3KeaWPB1cZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ed στο τραγούδι αυτό μιλά για μία μυστηριώδη κοπέλα με καστανά μάτια, μακριά μαλλιά και όμορφο χαμόγελο, που συνάντησε τυχαία και αμέσως μπήκε στο μυαλό αλλά και την καρδιά του.
Το video του «South Of The Border» γυρίστηκε σε Λονδίνο, Μεξικό, αλλά και σε μία τοποθεσίααπόρρητη για μας, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Jason Koening.

https://www.instagram.com/p/B3NZ5YDJFEI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε τους στίχους και δες το music video του ολοκαίνουριου «South Of The Border» εδώ:

She got the mm brown eyes, caramel thighs, long hair, no wedding ring, hey (Έχει καστανά μάτια, καραμελί μηρούς, μακριά μαλλιά, χωρίς βέρα)
I saw you lookin' from across the way and now I really wanna know your name (Σε είδα να κοιτάς απέναντι απ' τον δρόμο και τώρα θέλω πραγματικά να ξέρω το όνομά σου)
She got the mm white dress, but when she's wearing less (Έχει το λευκό φόρεμα, αλλά όταν φοράει λιγότερα)
Man, you know that she drives me crazy (Φίλε, ξέρεις ότι με τρελαίνει)
The mm brown eyes, beautiful smile, You know I love watching you do your thing (Τα καστανά μάτια, το όμορφο χαμόγελο, ξέρεις ότι μου αρέσει να σε βλέπω να κάνεις τα δικά σου)

I love her hips, curves, lips say the words (Αγαπώ τους γοφούς της, τις καμπύλες της, τα χείλη λένε τις λέξεις)
Te amo mami, te amo mam (Σε αγαπώ, σε αγαπώ)
I kiss her, this love is like a dream (Την φιλάω, αυτή η αγάπη είναι σαν ένα όνειρο)



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved