Παναγιώτης Τσαφαράς: Ο νέος τραγουδιστής που θα σου πάρει το μυαλό

Θα γίνει το νέο σου «crush».

Είναι πολλές οι νέες φωνές, τα νέα ανερχόμενα ταλέντα που σε έχουν «κερδίσει» και έχουν μπει και στην καρδιά και στην playlist σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σου γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Τσαφαρά, που δεν έχει απλά απίστευτη φωνή, αλλά είναι νέος ωραίος και τον έχουν ξεχωρίσει μεγάλα ονόματα, ανάμεσά τους: η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Πάολα.

Ο Παναγιώτης από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και να παίζει μπουζούκι. Ένα έμφυτο ταλέντο, ξεχωριστή φωνή που παρά το νεαρό της ηλικίας του (ο Παναγιώτης είναι 26 χρόνων), από τα 20 του συνεργάζεται με μεγάλα μουσικά ονόματα, έχει αγαπηθεί από κοινό και καλλιτέχνες και έχει στο ενεργητικό του τα δικά του κομμάτια που θα βρεις παρακάτω και θα αγαπήσεις.

Πρώτη δισκογραφική δουλειά του Παναγιώτη Τσαφαρά είναι το CD Single «Πρώτη Γνωριμία», που κυκλοφόρησε το 2014 από την PANIK Platinum, ένα CD που έκανε θραύση σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις!

-Φόρεσε τα ακουστικά σου και δυνάμωσε την ένταση γιατί θα ακούσεις τις ερμηνείες του Παναγιώτη και σε θέλω προσεκτική-

To τραγούδι του Τάκη Σούκα «Όλα Είναι Εδώ», σε στίχους της Λίτσας Άρχοντα, αποτελεί μια ερμηνεία του Παναγιώτη που τον έκανε να ξεχωρίσει.



Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή με το «Οι Καλύτερες Μου Μέρες» σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.




Συνεχίζει με μια διασκευή του «Άσε Με Να Λέω», ένα ντουέτο «φωτιά» με την μοναδική Ελένη Βιτάλη και με το «Έτσι σ’ αγάπησα».






Επόμενη κυκλοφορία είναι το 2015 με το «Ήτανε λάθος».




Το 2016 συνεργάζεται με την Σοφία Μανουσάκη στο «Δεν ήταν ήλιος».




Στο νέο τραγούδι «Στρατιώτης», που κυκλοφόρησε το 2017, τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης και τη μουσική ο Νίκος Μερτζάνος.




Και το τελευταίο -έως στιγμής- τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 είναι το «Άγνοια Κινδύνου», με τους Arcade να υπογράφουν μουσική και στίχους. Όσο για το music video, όπως θα δεις, είναι εντυπωσιακότατο!



Δες στην gallery τον Παναγιώτη Τσαφαρά και μείνε ψύχραιμη (εμείς σου είπαμε ότι θα είναι το νέο σου κόλλημα).

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved