Γιάννης Τεργιάκης: Ο 17χρονος του X-Factor που τραγουδάει για το κορίτσι του κι υπνωτίζει τα πλήθη

Εύκολα απέκτησες το επόμενο crush σου

Γιάννης Τεργιάκης: Ο 17χρονος του X-Factor που τραγουδάει για το κορίτσι του κι υπνωτίζει τα πλήθη

Οι συμμετοχές που βλέπουμε φέτος στο X-Factor έχουν βαλθεί να μας τρελαίνουν με το ταλέντο τους. Όπως όλα δείχνουν, ειδικά οι έφηβοι που ανεβαίνουν στο stage αποδεικνύουν ξανά και ξανά ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για το Ελληνικό τραγούδι. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν έχεις παιδιά, όπως ο Γιάννης Τεργιάκης, που κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει κοινό, κριτική επιτροπή και τηλεθεατές να αποκτήσουν το επόμενο crush τους.

Ο Γιάννης είναι 17 χρονών, μένει στο Νέο Ηράκλειο κι είναι μαθητής Β’ Λυκείου. Ασχολείται από πολύ μικρός με τη μουσική, ξέρει να παίζει κιθάρα, κάνει φωνητική, ενώ, παράλληλα, ασχολείται με τον αθλητισμό.

Για τη συμμετοχή του στο X-Factor δεν είχε ιδιαίτερο άγχος και μπορούσες να παρατηρήσεις ότι από την αρχή μέχρι το τέλος πατούσε γερά στα πόδια του κι είχε αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις του. Όπως είπε, το περισσότερο άγχος το είχε η μαμά του.

Δες την εντυπωσιακή του ερμηνεία στο βίντεο που ξεπέρασε τα 110.000 views μέσα σε μία μέρα και μπες στην gallery για περισσότερες λεπτομέρειες.


Διάβασε επίσης: Ζωή Μισέλ Μπακίρη: Η 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής που πήγε στο X-Factor και ψάχνουν όλοι στο YouTube