Sam Fender: Ο νέος Βρετανός καλλιτέχνης που λατρεύει η Adele και πρέπει να ακούσεις σήμερα

Το βραβείο «Critics’ Choice» στα BRIT Awards 2019 και η κυκλοφορία του άλμπουμ «Hypersonic Missiles»

Ο Sam Fender, είναι ένα όνομα που ίσως ακόμη δεν έχεις ακούσει και δεν έχεις βάλει κάποιο από τα τραγούδια του στο playlist με αστεράκι. Τώρα με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του, ήρθε η ώρα να μάθεις ποιος είναι ο Sam και πίστεψε με θα γίνει το νέο σου κόλλημα!

Ο Samuel Thomas Fender γεννημένος 25 Απριλίου του 1994 είναι Βρετανός τραγουδιστής και στιχουργός που άξια διεκδίκησε και κέρδισε το βραβείο «Critics’ Choice» στα BRIT Awards 2019, αντλώντας εξαιρετικές κριτικές από γνωστούς καλλιτέχνες μερικές των οποίων του Sam Smith και της Adele.

Είναι από μια οικογένεια μουσικών -αυτό εξηγεί το έμφυτο ταλέντο του- και στα 13 του χρόνια. ξεκίνησε να γράφει τραγούδια και τράβηξε την προσοχή του Owain Davies με αποτέλεσμα την ανοδική του πορεία.

https://www.instagram.com/p/B2lwNQAglVp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Έχει πραγματοποιήσει περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη το 2018 και η πιο επιτυχημένη του περιοδεία ήταν το tour του το 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διήρκησε από τον Μάιο μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου, ενώ τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει είναι το Play God τον Μάρτιο του 2017, το Greasy Spoon τον Ιούλιο του 2017, το Millennial τον Σεπτέμβριο του 2017, το Start Again τον Οκτώβριο του 2017, το Friday Fighting τον Φεβρουάριο του 2018, το Leave Fast τον Ιούνιο του 2018 και έχει πραγματοποιήσει μουσικά sessions σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

https://www.instagram.com/p/B2jwwUNgXhG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Επόμενη επιτυχία του είναι το Dead Boys που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018. Ο τίτλος του αναφέρεται σε μια αυτοκτονία και είναι επίσης ο τίτλος του πρώτου EP κυκλοφορίας του 2018.

Ο ήχος των τραγουδιών είναι απλός και ο ίδιος ο Sam έχει την πεποίθηση ότι ο ήχος της κιθάρας του είναι αρκετός για να «επηρεάσει» και να συγκινήσει το κοινό. Έχει ξεχωρίσει με την ευαίσθητη πένα του αφού τα τραγούδια που γράφει είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα κοινωνικά ζητήματα. Το έμφυτο ταλέντο του και η κρυστάλλινη φωνή του είναι πράγματα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.



Το tracklist του «Hypersonic Missiles»

  1. Hypersonic Missiles
  2. The Borders
  3. White Privilege
  4. Dead Boys
  5. You’re Not the Only One
  6. Play God
  7. That Sound
  8. Saturday
  9. Will We Talk?
  10. Two People
  11. Call Me Lover
  12. Leave Fast
  13. Use (Live)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved