Όλοι παραδέχονται «Το εικοσάλεπτο» του Bloody Hawk και όχι άδικα

Bloody Hawk: Το #Νο1 τραγούδι στα Trendings του YouTube 

Ο νέος δίσκος του Bloody Hawk «1 ΕΥΡΩ» έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση και σε σχέση με τους προηγούμενους του δίσκους έχει ανέβει στην κορυφή σε… «κλάσματα δευτερολέπτου».

Ο 25χρονος Bloody Hawk, με το πραγματικό του όνομα να ακούει στο Νίκος Κίτσος ένας από τους «ραπάδες» της νέας γενιάς, βρίσκεται στο χώρο της rap μουσικής από τα 16 του και κατάφερε να φτάσει με το τραγούδι «Το εικοσάλεπτο» Νο1 στις τάσεις του YouTube.

Η θεματολογία είναι εντελώς αντίθετη σε σχέση με όσα έχουμε δει τον τελευταίο καιρό (γυναίκες, λεφτά, ουσίες, ακριβά αμάξια και πάει λέγοντας) αντιθέτως, θέτει εκτός των άλλων και ένα κοινωνικό φαινόμενο. Το φαινόμενο του ρατσισμού.

https://www.instagram.com/p/B2R1FQopeIx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στο τραγούδι «Το εικοσάλεπτο» θέτει με τις ρίμες του, με λυρικό και ποιητικό ύφος γραφής, την προκατάληψη που έχουμε απέναντι σε έναν ενδεχομένως ρακένδυτο άντρα στον δρόμο, νομίζοντας ότι είναι κλέφτης ή ναρκομανής.

Το κομμάτι του έχει αρχή μέση και τέλος, έχει έναν ειρμό, δεν παρεκκλίνει και διηγείται μια δική του ιστορία. Μιλά για την πορεία του από το σπίτι έως το πανεπιστήμιο-θέτοντας τους προβληματισμούς του όσον αφορά την σχολή- συνεχίζει με τον καφέ που παίρνει και καταλήγει στα πρόσωπα που συναντά. Το μουσικό «χαλί» αποτελείται από ένα απλό πιάνο, μία αρκετά λιτή σύνθεση, οι στίχοι του είναι άκρως συγκινητικοί και θα σε συνεπάρουν πριν καν το καταλάβεις.

Τα συναισθήματα σου θα κλιμακώνονται σταθερά μέχρι το τέλος και κάπου εκεί είναι το νόημα όλου αυτού που θέλει να μας περάσει ο Bloody Hawk. Το θέμα είναι ότι αυτό το τραγούδι θα σε κάνει να προβληματιστείς για τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και την αξία που τους δίνεις και εκεί βρίσκεται η επιτυχία του... γιατί θα το καταφέρει!



Στο κοινό που άγγιξε αυτό το τραγούδι βρίσκεται και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παραδέχτηκε ότι είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια των τάσεων του YouTube μέχρι στιγμής.

Δες στην gallery την ανάρτηση της Μαίρης και διάβασε τους καλύτερους στίχους του τραγουδιού «Το εικοσάλεπτο».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved