Η Lana Del Ray μόλις είπε το τραγούδι της Ariana Grande καλύτερα από την ίδια

Εσύ τι λες; Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη διασκευή;

Αρκετές είναι οι ομοιότητες μεταξύ της πρωτότυπης και της «cover» εκδοχής του τραγουδιού που ερμήνευσε η Lana Del Ray καθώς επισκέφθηκε το «BBC Live Lounge», αρκετές είναι όμως και οι διαφορές τόσο στην μουσική υπόκρουση αφού μιλάμε για live acoustic session διασκευή όσο και στην χροιά των δύο τραγουδιστριών, με αποτέλεσμα να δίνουν μια άλλη
μορφή-η κάθε μια ξεχωριστά- στο τραγούδι.

Το κομμάτι που ερμηνεύει η Lana είναι το τραγούδι της φίλης της, Ariana Grande. Η φωνή της Lana και το ηχόχρωμά της είναι ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό, σχεδόν «ψιθυρίζει» τους στίχους και τελικά με την άνεσή της μας πείθει ότι το τραγούδι θα μπορούσε να είναι και δικό της; Ενδεχομένως ναι, ωστόσο δεν είναι.

Η Ariana από την άλλη, ιδιαίτερα δυναμική-τόσο στο video clip όσο και στον τρόπο που ερμηνεύει το τραγούδι- είναι αρκετά «αποφασισμένη» να πείσει τον αγαπημένο της να… χωρίσει το κορίτσι του.
Ξανάκουσε το τραγούδι της Ariana και σου έχουμε στην συνέχεια και το cover της φιλενάδας της.



Όπως και να έχει μιλάμε για ένα trap-pop τραγούδι, το «break up with your girlfriend, i'm bored» που παίρνει μια πιο ρομαντική μορφή. Άκουσε την διασκευή της Lana Del Ray. Μήπως θυμίζει και σε εσένα την πρωτότυπη εκδοχή του; Για άκουσε το!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved