5 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αν έχεις χωρίσει πρόσφατα

Για να βιώσεις στο έπακρο τα συναισθήματά σου.

Το καλοκαίρι τέλειωσε και σχεδόν πάντα μαζί του τελειώνουν και πολλές σχέσεις. Είναι ο νόμος της φύσης, είναι το κάρμα; Απάντηση δεν έχουμε γι’ αυτό. Όμως, ξέρουμε ότι πάντα ένας χωρισμός φέρνει μαζί του πόνο, κλάματα, θλίψη και γενικά μια κατάσταση μελαγχολίας.

Εκείνες τις πρώτες μέρες μετά το χωρισμό δε θέλεις να δεις άνθρωπο. Έχεις κλειστό το κινητό σου ή δεν απαντάς στις κλήσεις των φίλων σου, ενώ δε βγαίνεις έξω και μπορεί να σου έχει κοπεί η όρεξη. Πάντα μετά από έναν χωρισμό θα περνάς τη φάση σου. Είναι λογικές αυτές οι αντιδράσεις. Πόσο μάλλον αν ο χωρισμός δεν ήταν και δική σου απόφαση, αλλά απόφαση της άλλης πλευράς.

Η συνηθέστερη «παρέα» μετά το χωρισμό είναι σχεδόν πάντα η μουσική. Όλοι θέλουμε να μας συντροφεύουν μελαγχολικές μελωδίες, που ίσως να μας θυμίζουν και στιγμές που ζήσαμε στη σχέση μας.

Παρακάτω, λοιπόν, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 5 τραγούδια που πρέπει να έχεις στην playlist του χωρισμού σου οπωσδήποτε.

All I Ask – Adele



Η Adele έγραψε αυτήν την μπαλάντα με τον Bruno Mars. Πραγματικά, η φωνή της είναι μεθυστική την ώρα που αναρωτιέται «What if I never love again?». Συγκράτησε τα δάκρυά σου.

Death by a Thousand Cuts - Taylor Swift



Οι fans της Taylor Swift εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν τραγούδι της για τον χωρισμό στο κατά τ’ άλλα χαρούμενο album της, Lover. Όπως έχει δηλώσει η Taylor, εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι από τη ρομαντική κωμωδία του Netflix με τίτλο «Someone Great». «Πρόκειται για μία ταινία που δείχνει πώς μία κοπέλα χωρίζει με έναν άνθρωπο, χωρίς η ίδια να θέλει να δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Είναι λυπηρό, γιατί είναι ρεαλιστικό όλο αυτό», έχει δηλώσει η Swift.

Almost Is Never Enough - Ariana Grande ft. Nathan Sykes



Όλες έχουμε έναν… σχεδόν πρώην. Ναι, εκείνον με τον οποίον βγαίναμε ραντεβού, αλλά δεν «τα είχαμε» κανονικά. Ακόμα κι αυτού του είδους οι σχέσεις όταν τελειώνουν μπορεί να πληγώσουν. Και αυτό το ντουέτο της Ariana Grande και του Nathan Sykes λέει την ιστορία ενός ζευγαριού που ήταν «πολύ κοντά στην αγάπη».

Irreplaceable – Beyoncé



Εδώ, η Beyoncé σού θυμίζει ότι είσαι μία bitch, ακόμα και μετά από αυτόν τον δύσκολο χωρισμό.

The A Team - Ed Sheeran



Το «γρατζούνισμα» της κιθάρας και η μελωδία είναι αρκετά για να σε κάνουν να βιώσεις στο έπακρο τα συναισθήματά σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved