Maluma – Ricky Martin: Το «No Se Me Quita» είναι το τραγούδι που (δε) θα βαρεθείς να ακούς

Το βίντεο κλιπ και η συνεργασία έκπληξη

Ήταν 2016 όταν ακούσαμε για πρώτη φορά την τεράστια επιτυχία της Shakira, «Chantaje» κι όταν έγινε ευρέως γνωστή στο ευρύ κοινό η ύπαρξη του Κολομβιανού τραγουδιστή Maluma. O Juan Luis Londoño Arias -όπως είναι το πραγματικό του όνομα-, αν και ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχε κάνει δυναμικά την εμφάνισή του με το άλμπουμ «Pretty Boy, Dirty Boy», από τη συνεργασία του με τη διάσημη σταρ και μετά καθιερώθηκε στο παγκόσμιο στερέωμα.

Όποιοι λατρεύουν τη σύγχρονη reggaeton τον πρόσθεσαν κατευθείαν στην playlist τους και τα τραγούδια του έγιναν αγαπημένη επιλογή εντός κι εκτός σπιτιού. «Felices los 4», «Borró Cassette», «Corazón» και άλλα, συγκέντρωσαν δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, κάνοντας τον Maluma έναν από τα πιο hot ονόματα σήμερα.

O τραγουδιστής, που έχει κάνει εκατομμύρια κορίτσια στον κόσμο να τον ερωτευτούν, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες νέο τραγούδι και, μάλιστα, σε συνεργασία με έναν mega star, που χρόνια τώρα κάνει τρελή επιτυχία, τον Ricky Martin.

O Πορτορικανός τραγουδιστής και βασιλιάς της latin pop ανήκει στους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις Latin παγκοσμίως και το «No Se Me Quita» είναι το hit ντουέτο που περίμενες να κυκλοφορήσει.

Άκου το στο βίντεο που ακολουθεί και δες τους δύο γοητευτικούς τραγουδιστές να προκαλούν πανικό.



Διάβασε επίσης: Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey: Τα νέο τους τραγούδι για αυτήν την girl power ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved