Billie Eilish: Ιδού το video clip του «all the good girls go to hell» που πρέπει να το δεις ASAP

Σταμάτα ό,τι κάνεις και ρίξε μια ματιά στην Billie!

H Billie Eilish αποτελεί την πλέον νεαρότερη σε ηλικία μουσικό και παράλληλα την πιο δημοφιλή. Έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή των charts των ΗΠΑ, να σπάει κάθε ρεκόρ με τα views της στο YouTube και έχει χτίσει ένα όνομα που μετράει ήδη πολλές μουσικές επιτυχίες.

Τελευταία της δισκογραφική δουλειά είναι το άλμπουμ με τίτλο «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?», άλμπουμ το οποίο πριν καν κυκλοφορήσει έσπασε τα ρεκόρ, αφού τα pre-adds του άλμπουμ στο Apple Music είχαν υπερβεί τις 800.000. Αυτά όσον αφορά το άλμπουμ γιατί τώρα πρέπει να ασχοληθούμε λίγο με το video clip του «all the good girls go to hell» που κυκλοφόρησε.

Στο video clip βλέπουμε την Billie να προσπαθεί να ελευθερωθεί περπατώντας σε έναν σκοτεινό δρόμο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως με έναν αλληγορικό τρόπο μεταφράζει την προσπάθεια να ξεπεράσει κάποιον έρωτα, όμως το νόημα είναι πιο βαθύ. Αφορά την κλιματική καταστροφή και την βλέπουμε να πέφτει μέσα σε μια πετρελαιοκηλίδα, με αποτέλεσμα τα φτερά και η στολή της να καλυφθούν με πετρέλαιο.

O δίσκος «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» κυκλοφορεί από τις Darkroom και Interscope Records / Universal Music. Το video του «all the good girls go to hell» σκηνοθετείται από τον Rich Lee, τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες και μπορείς να το δεις εδώ:



Aυτό που θέλει να καταφέρει η τραγουδοποιός μέσα από αυτό το video clip να κάνεις είναι να μας ευαισθητοποιήσει, ώστε να προστατέψουμε τον πλανήτη.
Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και κάτω από το video clip της στο κανάλι της στο YouTube έγραψε το δικό της μήνυμα και μπορείς να το βρεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved