H Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty πάνε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας σε «Άλλο Level»

Είσαι έτοιμη για την πιο Θετική Ημέρα της χρονιάς; Γιατί είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις!

Τι θα ήταν η Η.Θ.Ε χωρίς την απόλυτη γυναίκα της pop μουσικής; Το κορίτσι «θαύμα» που σε κάθε της τραγούδι με μια της χορογραφία καταφέρνει και μας «ζαλίζει», θα είναι εκεί με το πιο hot τραγούδι, κομμένο και ραμμένο μόνο για την ημέρα αυτή!

H Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις και δεν πρέπει να χάσεις το πιο θετικό event της χρονιάς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Στη σκηνή θα δεις πολλούς αγαπημένους σου καλλιτέχνες, όπως οι Μέλισσες, ο Κωσταντίνος Αργυρός, o Αναστάσιος Ράμμος, ο FY, o Light, ο Sin Boy και πολλοί άλλοι.

https://www.instagram.com/p/B1yrTynDzSA/

Το τραγούδι της Η.Θ.Ε έχει την υπογραφή του Lil Barty, της Ελένης Φουρέιρα και του Οge, όσον αφορά τους στίχους, ενώ η μουσική φέρει το όνομα του Ortiz. Το video clip που κυκλοφόρησε είναι παραγωγής των Crystal View και, αν δεν το έχεις δει ακόμη, πρέπει να το κάνεις άμεσα!

Η Ελένη έχει αναλάβει μια πολύ «δύσκολη αποστολή» μαζί με τον Lil Barty και «χωρίς καμιά αναστολή» χορεύει στα ασπρόμαυρα και σε ρυθμούς… «Άλλου level».

Η μουσική του νέου τραγουδιού θα σε υπνωτίσει και πριν καν το καταλάβεις η μελωδία του θα σου μείνει σαν μια... θετική ενέργεια που ήρθε να κατακτήσει το μυαλό σου!
Δες το video clip του «Άλλο level» και τσέκαρε στην gallery ποιοι άλλοι θα είναι στην σκηνή της πιο Θετικής Ημέρας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved