Toquel: Το όνομα που έχει κατακτήσει το YouTube και την... καρδιά σου (+videos)

To πραγματικό όνομα του Toquel, το τραγούδι που ξεπέρασε τα 500.000 views σε ένα 24ωρο και όσα δεν ξέρεις, αλλά πεθαίνεις να μάθεις για τον αγαπημένο σου τράπερ.

O τράπερ που «μόλις πλήρωσε το Netflix» και που «πίσω απ΄το τιμόνι κάνει Business » είναι το πρώτο όνομα στο YouTube και το κανάλι του μετράει τουλάχιστον 302,220 subscribers.
Το όνομά του είναι Τoquel, ασχολείται με την μουσική από μικρή ηλικία, έχει ζήσει στο Ηράκλειο Κρήτης μέχρι και τα 20 του και το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν με την Panic Records το 2014, ενώ από το 2018 ανήκει στην οικογένεια της γνωστής δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI / Universal.

Το Τραγούδι «Business» είναι το τραγούδι που εκτοξεύθηκε στην κορυφή και ξεπέρασε τα 500.000 views μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τον δίσκο του «TOQUEL “777”». Ένα κομμάτι που έχεις τραγουδήσει το καλοκαίρι στα beachόμπαρα, που έχεις ακούσει στη διαπασών στα κλαμπάκια και που με αυτό το κομμάτι έχεις βγάλει τα βιντεάκια σου στο Instagram και τα έχεις δημοσιεύσει στα insta stories σου με την παρέα μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο. Το τραγούδι αυτό έχει ανέβει στο κανάλι του στο YouTube εδώ και 3 μήνες και έχει φτάσει τα 10.050.440 views.




Το πραγματικό του όνομα είναι Klaudjo Dhespo, είναι από την Αλβανία, από την πόλη Τεπελένι, ήρθε σε πολύ νεαρή ηλικία στην Ελλάδα, στο Ηράκλειο Κρήτης με την οικογένεια του και στην ηλικία των 20 χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα.
Από νεαρή ηλικία γράφει στίχους και ασχολείται με την μουσική. Καταθέτει μέσα στα κομμάτια του τις προσωπικές σκέψεις και τα βιώματά του. Στα κομμάτια του έχει γράψει για θέματα κοινωνικά και ερωτικά, έχει γράψει για ζητήματα περί ρατσισμού και bullying-που ο ίδιος έχει βιώσει- με σκοπό να περάσει τα δικά του μηνύματα.




Ανάμεσα σε όλα του τα κομμάτια και τις δισκογραφικές του δουλειές έχει συνεργαστεί και με την αγαπημένη σου Natasha Kay στο κομμάτι «Τα πιο δύσκολα βράδια» και το κομμάτι επίσης που έχεις λατρέψει ενδεχομένως λίγο παραπάνω από κάποια άλλα είναι το «Netflix» σε συνεργασία με τον Hawk.



Δες τις φωτογραφίες του Toquel για να ψηθείς ακόμη περισσότερο.
Ρίξε μια ματιά και εδώ: Cyan: Η συνεργασία του Saske με τον DJ PaCo είναι δικαιολογημένα στην κορυφή του YouTube (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved