Η αγαπημένη σου ηθοποιός από το «Stranger Things» κάνει «στροφή» στην καριέρα της

Αν τη θαυμάζεις για το υποκριτικό της ταλέντο, τότε πού να την ακούσεις και να τραγουδάει.

Η Maya Hawke είναι το κορίτσι που λατρέψαμε στην 3η σεζόν του Stranger Things. Τη λατρέψαμε για το τσαγανό και την ευφυΐα της στις «δύσκολες» στιγμές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στο γυαλί. Την έχουμε ξαναδεί στην σειρά του BBC «Μικρές Κυρίες» ως Jo March, στην ταινία «Ladyworld» και τώρα την ξαναβλέπουμε σε έναν μικρό ρόλο στον «Once Upon A Time In Hollywood» του Tarantino. Είναι γοητευτική και ταλαντούχα, αλλά δεν είναι η υποκριτική η μόνη της αγάπη.

Η μουσική φαίνεται να είναι άλλη μια μεγάλη της αγάπη και αναμφίβολα έχει πολλά να δώσει και σε αυτόν το χώρο. Μην ξεχνάς πως στο πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Stranger Things το τραγούδι που ακούγεται, το «Total Eclipse of the Heart», ερμηνεύεται από την 21χρονη Maya.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της νεαρής ηθοποιού δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία των δύο πρώτων τραγουδιών της, με στίχους υπογεγραμμένους από την ίδια. Τα δύο της τραγούδια, το «To Love a Boy» και το «Stay Open», θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι πολύ «νοσταλγικά» με μελωδίες μιας άλλης δεκαετίας. Όσο για τη θερμή φωνή της Maya; Μας βοηθάει εξίσου να αναπολήσουμε μια αγάπη από το παρελθόν.
Ο πατέρας της Ethan Hawke, μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών της κόρης του, δεν έχασε λεπτό και αμέσως ενημέρωσε τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B1RF0S3BANr/


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved