Ένα δυνατό τετραήμερο για τα φεστιβάλ της Hip-Hop σκηνής που δεν πρέπει να χάσεις

Το RAP Fest είναι γεγονός! Θα είναι μαζεμένοι όλοι οι αγαπημένοι σου ραπερς και εσύ θα λείπεις;

Off The Hook Festival
Σε μία διήμερη συναυλία, 23 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν σε έναν άλλο κόσμο, σε αυτόν της Ηip-Hop κουλτούρας.

Η Noiz Art & Music Productions έχοντας 15 χρόνια πορείας στο χώρο και η Dynasty Group Athens με μια αρκετά δυναμική πορεία και συνεργασία με hip-hop καλλιτέχνες και αμέτρητες sold out συναυλίες, έρχονται τώρα να ενώσουν τις δυνάμεις τους χαρίζοντάς μας μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία γεμάτη ένταση πάθος και αγάπη για τη μουσική.
Το πρώτο Off The Hook Festival θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και την Παρσκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18:00.

«Στίχοιμα» και «Λόγος τιμής»
Στην ίδια σκηνή για μια αξέχαστη συναυλία θα είναι και οι «Στίχοιμα» και «Λόγος Τιμής». Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται όπως λένε και μάλλον κάπως έτσι μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί και η συγκεκριμένη συνάντηση των δύο ράπερ σε μια σκηνή.
Αναμφισβήτητα το live show των Στίχοιμα και Λόγος Τιμής θα μας μείνει αξέχαστο. Ο σκοπός τους είναι η εκπροσώπηση της ελληνικής hip-hop μουσικής. Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Γκάζι, στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00.

Ο Βέβηλος επιστρέφει στο Θέατρο βράχων
Ο Βέβηλος επιστρέφει για ένα live που θα συζητηθεί και θα μας μείνει αξέχαστο για αρκετό καιρό. Μαζί του θα επιστρέψουν και οι μνήμες από τα πρώτα live, τους φίλους και αυτή την όλο ενέργεια παρουσία στη σκηνή.
Η μουσική του αποτέλεσε έναν από τους πρωτοστάτες του low bap. Μια εμβληματική, για την ελληνική hip hop, παρουσία και ένα βαρύγδουπο στίγμα στην ελίτ των Ελλήνων ΜC’s.
Το live του Βέβηλου είναι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στον Βύρωνα και ώρα συνάντησης για τους fans είναι 21:30.
Δες στην gallery για περισσότερες πληροφορίες,



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved