Πόσα ξέρεις για τους Above The Hood; Έλα να τους μάθουμε μαζί

Το συγκρότημα των τράπερς δεν είναι ένα απλό μουσικό γκρουπ αλλά μια δεμένη οικογένεια

Οι Above the Hood είναι μια ομάδα trappers απότη Θεσσαλονίκη που μας αποδεικνύουν ότι αν υπάρχει κοινό πάθος, όραμα και αγάπη για αυτό που κάνεις σίγουρα φτάνεις πολύ ψηλά!

Το μουσικό αυτό γκρουπ, έχει καταφέρει κάτι που δύσκολα συναντάμε πλέον -ανεξαρτήτως του είδους της μουσικής- να είναι δεμένοι μεταξύ τους, να λειτουργούν συλλογικά και να πετυχαίνουν κάθε τι που βάζουν στο μυαλό τους.

Σε αυτή την ομάδα υπάρχει πάθος και αγάπη για κάθε τι που κάνουν, είναι δημιουργικοί και το κυριότερο, συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. Η κοινή τους μουσική πορεία ξεκινάει πριν από περίπου τρία χρόνια. Έχουν καταφέρει σε αυτή τη πορεία να έχουν ένα σταθερά μεγάλο αριθμό ακολούθων να γεμίζουν χώρους συναυλιών και δεν είναι τυχαίο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα στην Ελλάδα.

O καθένας τους ξεχωριστά έχεις κάνει ποικίλα μουσικά βήματα σαν ομάδα όμως, έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους. Ένας δίσκο με τίτλο «ΠΑΝΔΩΡΑ»
και έναν με τίτλο «ΟΡΑΜΑ» ο οποίος είχε πολύ μεγάλη επιτυχία στο κανάλι τους στο YouTube με τα περισσότερα tracks να έχουν πάνω από 100 χιλιάδες views.



Η ομάδα αποτελείται από τους trappers Long3, Spine και Pepe Frantik που κατάγονται από τη Λάρισα. Οι Hawk και Sapranov απ' την Κατερίνη, ο Smuggler απ' την Κοζάνη, ο Βαγδάτης από Εύβοια και ο Oxizer από τη Λειβαδιά.

https://www.instagram.com/p/BpUyMcRgJvF/

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν γιατί ήρθε η ώρα να γνωρίσεις καλύτερα την ομάδα που απαρτίζει τους Above The Hood

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved