Instagram requests: Oι 10 trapers που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP

Τα ονόματα της trap, που πρέπει σίγουρα να ακολουθήσεις στο Instagram

Η ραπ μουσική πια έχει περάσει στο «επόμενο στάδιο» της trap και έχει δεχθεί μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Οι παραγωγές των video clip δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ξένες «μεγάλες» παραγωγές, ενώ παράλληλα και οι μουσικές τους παραγωγές είναι πλούσιες σε ηλεκτρονικές ενορχηστρώσεις. Αναμφισβήτητα έχουν μια μελωδική γραμμή που σου μένει.
Το μυαλό «κολλάει» στην μελωδία και ακόμα και να μην ξέρεις τους στίχους ή δεν μπορείς να «ραπάρεις» όπως εκείνοι, σιγομουρμουρίζεις στο ρυθμό τους.

Η ραπ μουσική πια, ενδιαφέρει αρκετά το νεότερο κοινό-σε αντίθεση με άλλα χρόνια-. Οι τραπερς ( -δηλαδή το λεγόμενο new school rap- Ονομάζεται έτσι λόγο των νέων ήχων, της διαφορετικής θεματολογίας και τις μελωδικές διαφορές,σε σχέση με την old school ραπ).

αγαπημένοι σου καλλιτέχνες, έχουν καταφέρει να κάνουν sold-out σε κάθε τους εμφάνιση και να ξεσηκώνουν τα πλήθη. Αν όμως τους ψάχνεις διαρκώς, τι πιο εύκολο από αυτό; Σε περιμένουν στο Instagram να τους ακολουθήσεις και να ενημερώνεσαι πρώτος για κάθε τους νέα εμφάνιση ή κάθε νέο τους τραγούδι.



Δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τους 10 καλλιτέχνες και τα accounts τους στο Instagram

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved