Music Guide! Τα 5 καλύτερα ξένα pop τραγούδια του 2019 μέχρι και σήμερα

Για να τα προσθέσεις στην playlist του κινητού σου.

Αν έχεις βαρεθεί να ακούς ραδιόφωνο, γιατί παίζουν όλο τα ίδια και τα ίδια και θέλεις να φτιάξεις μια νέα music list ή να ανανεώσεις την παλιά στο κινητό σου, υπάρχει λύση. Τη φετινή χρονιά η pop μουσική είναι στα καλύτερά της, καθώς κυκλοφορούν διαρκώς νέα τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες με τα οποία μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου και όχι μόνο.

Είναι πολύ βολικό να έχεις μια playlist στο κινητό σου και να ακούς τη μουσική της επιλογής σου όταν μετακινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όταν ταξιδεύεις ή όταν θες να χαλαρώσεις στο δωμάτιό σου.

Παρακάτω, σου προτείνουμε τα καλύτερα ποπ τραγούδια που κυκλοφόρησαν φέτος.

Μη χάνεις χρόνο! Κατέβασέ τα γρήγορα.

Senorita - Shawn Mendes & Camila Cabello: Ένα απρόσμενο ντουέτο που πυροδότησε αμέσως τις φήμες ότι ο Shawn Mendes και η Camila Cabello είναι ζευγάρι.



I Believe - Jonas Brothers: Το «I Believe» είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά τραγούδια των Jonas Brothers από το νέο άλμπουμ «Happiness Begins», με το οποίο γιόρτασαν την επάνοδό τους στην ποπ μουσική.



Goodbyes - Post Malone ft. Young Thug: Ο Post Malone επιστρέφει με ένα συναισθηματικό, pop single, που μιλά για το τέλος μίας σχέσης. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο πολύ επιτυχημένο album του, Beerbongs & Bentleys.



In my bed - Sabrina Carpenter: Το απόλυτο pop κομμάτι της 20χρονης Sabrina Carpenter μιλά για το πώς η νεαρή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει το άγχος στη ζωή της.



Beautiful People- Ed Sheeran ft. Khalid: Αξίζει να το ακούσεις, γιατί παρά τα διαφορετικά στυλ τους, οι δύο καλλιτέχνες έχουν ταιριάξει απόλυτα σε αυτό το τραγούδι.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved