Ηλίας Μπόγδανος: Τον λατρεύει ο Robbie Williams κι ο David Guetta και καταλάβαμε το γιατί

Ο frontman του πιο cool pop-rock συγκροτήματος απαντά σε όλα όσα ήθελες να μάθεις

Η δημιουργικότητα, το ταλέντο και το χάρισμα είναι ένα τρίπτυχο, πάντα καλοδεχούμενο από το κοινό και ειδικά αυτό που έχει συνηθίσει να ακολουθεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες σε κάθε μουσική σκηνή που εμφανίζονται. Αυτό ακριβώς φαίνεται να έχει συμβεί και στην περίπτωση του Ηλία Μπόγδανου, του τραγουδιστή των Inco.

Ο Ηλίας είναι το παιδί που κάθε παρέα θα ήλπιζε να έχει στα μέλη της, αφού η θετική του ενέργεια ρέει διάχυτη στον χώρο, κι αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορείς να καταλάβεις από τα πρώτα λεπτά που θα μιλήσεις μαζί του. Όταν, όμως, αυτό συνδυάζεται και με ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο στο τραγούδι, ο δρόμος για την επιτυχία στο μουσικό στερέωμα έχει ήδη στρωθεί.

Ξεκινώντας από μερικές «ασυνέπειες» ή αλλιώς «Inconsistencies», οι Inco έχουν «χτίσει» ένθερμο fan club κι έχουν καταφέρει, σήμερα, να ανοίγουν συναυλίες πασίγνωστων mega stars του εξωτερικού, όπως ο Robbie Williams, οι Kasabian, η Kovacs κι ο David Guetta.



Ένα πρωινό Τρίτης στην Κηφισιά και με φόντο τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του Σωτήρη Φωκέα στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο, ο frontman των INCO μας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις, ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο και το συγκρότημα που έχει κλέψει την καρδιά των teens -και όχι μόνο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved